середу, 29 серпня 2012 р.

Школа двері для нас відчиняє



Дзвенить, дзвенить шкільний дзвінок —                
Нас закликає до навчання.
Ми поспішаєм на урок,
І знову йдемо в світ пізнання.

         

 
          
          
             Дорогі діти, вітаємо Вас з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
        Школа з радістю відчиняє для вас свої двері, любі діти, щоб ви здобували знання, вчилися переборювати труднощі, ставали добрими і мудрими. Старайтеся побільше взяти знань, умінь, це дуже важливо, бо згодиться в дорослому житті. Не лінуйтеся і не спиняйтеся на досягнутому.
Йдіть сміливо до Країни Знань!     
          Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!
                                  
                      Зі святом, дорогі діти! Щасти Вам!

середу, 22 серпня 2012 р.

З Днем народження, Україно!


 
Святковий день - 24 серпня,
Так хочеться усмішок і пісень.
Віднині Україна незалежна.
Запам'ятайте, діти, світлий день!


       

          Рідний край, Україна, Батьківщина… Які це прості і, разом з тим, прекрасні слова. Це – поля, річки, зелений гай, сади і квіти, тополі, калина.
           Щасливі ми, що народилися і живемо в такій чудовій, багатій, мальовничій землі, у нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, діди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини.
                    Верховна Рада Української Радянської соціалістичної республіки  позачерговою сесією 24 серпня 1991 року урочисто проголосила Акт про незалежність України та створення самостійної української держави — УКРАЇНА
.          
              Україна має  свої державні символи: герб, прапор і гімн, які уособлюють її історію та  сутність.  
              
  Не забувайте, що ви діти землі, що зветься Україною. Вона для вас – єдина! Будьте гідними людьми, гарними дітьми, любіть і поважайте своїх батьків, гарно навчайтесь, любіть і  прикрашайте своїм навчанням і майбутньою працею нашу Батьківщину!
  
  Тож вітаємо всіх українців з цим величним днем –
                   Днем Незалежності України!



пʼятницю, 3 серпня 2012 р.

Щоб даремно не сидіти , спробуй ти таке зробити

       Канікули пролітають швидко, а за три місяці треба встигнути відпочити, зміцнити своє здоров'я і, звичайно, провести час з користю, бо якщо вчасно не зайнятись   корисною справою, літо буде приємним, але абсолютно даремним - такої думки притримуються юні гуртківці з «Умійка», що працює при нашій книгозбірні. Тут збираються талановиті і не тільки…просто всі, хто любить майструвати, ліпити, малювати…

        Творчі заняття  дітей - це прекрасний вид відпочинку. А що може бути краще за відпочинок , проведений з користю! Кожна дитина любить творчість і різноманітні ідеї  власної фантазії.
В руках цих  умільців  будь яка найпростіша річ може перетворитися на маленьке диво, яке буде радувати і дивувати.
Адже майструвати вироби - дуже захопливе заняття. Під час виготовлення саморобки дитина багато чого вчиться, пізнає світ і робить дивовижні відкриття.

    Дитячі вироби – це не тільки бачення дитиною навколишнього середовища, це вміст душі маленької людини . Тому, такі дорогі і цінні вироби виготовлені руками   дитини. На виставці дитячих  поробок : герої казок, мультфільмів і просто витвори власної фантазії -
з паперу, пластиліну, бісеру, дерева…
                           Гурток  
 «Умійко»
запрошує всіх небайдужих  зробити цікаву саморобку, красиву і корисну, і він буде вам тільки вдячний.

Проведіть вільний час дружно, весело й корисно!