середу, 13 лютого 2013 р.

Тут книги розумні спокійно живуть.

 
Тут книги розумні спокійно живуть
У тихій величній світлиці,
А двері широко відкриті ведуть
До знань золотої скарбниці.
 


       У  спілкуванні з книгою не повинно бути жодних перерв. Адже, книга –це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди.
Сьогодні до нас на екскурсію завітали учні 4 класу з села Оболоня.
       Знайомство з нашою бібліотекою пройшло у формі розмови з юними відвідувачами. Дітям подобаються  яскраві, веселі пригодницькі книги,  тому їх цікавило все:  які у нас книги, книжкові виставки? хто малює малюнки для виставки «Наш вернісаж»? як працює гурток «Умійко»?
Не менш захопливим було знайомство дітей з комп’ютерами та вільним доступом до мережі Інтернет. Під час розмови ми дізнались, що вони читають переважно для задоволення, однак завдяки книгам також отримують  нову інформацію і розширюють кругозір. Не всі є активними читачами,  адже часто надають перевагу комп’ютерним іграм чи перегляду телепрограм, однак книгу замінити інтернетом і нічим іншим неможливо. Розумні люди завжди читали і читатимуть.
Було приємно почути такі мудрі слова про книгу від дітей! Як скоро людина забуває про те, що дає наснагу розуму й душі…
 

        Діти, які побували на екскурсії мали змогу записатися до бібліотеки . Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар