четвер, 27 серпня 2015 р.

Літні веселощі

     
       Літні канікули – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, поповнення витрачених сил, відновлення здоров’я. Літо – це найкраща пора, коли всі мають чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання.
         Та насправді, для усіх дітей саме в кінці літніх канікул особливо важливо познайомиться з новими друзями, намалювати картину «Як я провів літо», створити власними руками невеличку мініатюру улюбленого героя, поділитись новими враженнями та відчуттями….

       Дитинство - пора безтурботна, повна веселощів, солодощів та гарних друзів. Тому, протягом серпня місяця у нашій книгозбірні проводилися ігри «Літні веселощі», під час яких діти змогли проявити креатив, свої інтелектуальні та творчі здібності, спробували працювати в команді з незнайомими людьми, розгадували ребуси, брали участь у вікторинах, переглядали лялькову виставу та просто з весело та користю проводили своє дозвілля. А ми, бібліотекарі, відчули радість спілкування з молодшим поколінням, познайомились з новими друзями, дізнались, що сучасні діти - щедро обдаровані різноманітними талантами, мають потяг до книги, а значить до знань. Виходить, що не все так погано в нашому домі…))

Найкращий спосіб зробити дитину хорошою - це зробити її щасливою!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар