понеділок, 27 листопада 2017 р.

У рай книжок і слова


     Вже  стало традицією для нашої бібліотеки кожної осені посвячувати другокласників у читачі. Днями  для них ми організували пізнавально- оглядові  екскурсії під назвою «У рай книжок і слова».
     В світлому та затишному приміщенні бібліотеки на дітей чекали бібліотекарі, які завжди раді своїм  відвідувачам. 
     Під час екскурсії маленькі читачі познайомилися з абонементом, читальним залом.
       Діти з цікавістю слухали розповідь бібліотекаря про історію створення книги, відповідали на запитання вікторини,  із захопленням розглядали вироби маленьких «умійків», особливу увагу привернула виставка малюнків «Наш вернісаж».
        І протягом двох тижнів читачами нашої бібліотеки стали учні 2 класів ЗОШ№6 та ЗОШ№7 (кл. кер. Новосилецька О.В, Пиж Д.Б.,Тирко Ж.В., Абумутаір Н.М., Пенгрин М.І., Чудик Г.С.)
       Ну і, звичайно, не обійшлося без зустрічі з улюбленими ляльковими  героями Мудрагеликом і Нечитайлом.
       Книга в житті людини має величезне значення. І хоча інформаційними лідерами для дітей є телевізори та комп’ютери, проте книга була і залишається головним джерелом інформації та знань. А якщо діти хочуть дружити з книгами, необхідно бережливо ставитися до неї, і вона розповість багато цікавого.
       Весело та радісно було в ці дні в бібліотеці.  Діти, які побували на екскурсіях, мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книжки додому. Всім дуже сподобались цікаві та пізнавальні екскурсії, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар