пʼятницю, 18 жовтня 2019 р.

ЄС на книжковій полиці

Куточків різних на Землі багато.
Європа серед них – найкраща над усім,
Бо саме тут нас народила мати.
Європа – наш великий спільний дім!
      Україна знаходиться в центрі Європи. Наша мета — Україна в об'єднаній Європі, в Європейському Союзі. Бо тільки так, в нашої держави є шанс розкрити свої можливості. Кожен крок до Європи — це нові можливості для мільйонів українців.  
    Поглибити знання дітей про країни Європи, які входять до складу ЄС, підкреслити приналежність нашої держави до європейської сім'ї народів і безперечність її європейського вибору в майбутньому; розвивати громадянську позицію, причетність до європейських цінностей, пізнавальну активність, логічне мислення; виховувати повагу до національних, духовних, культурних надбань європейських народів, свідомого громадянина України та Європи - такою є мета інформаційного кутка «ЄС на книжковій полиці», що організований в нашій бібліотеці у рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».
     Завдяки  матеріалам та літературі, що представлені на полиці, користувачі нашої бібліотеки мають змогу поповнювати свої знання про Європейський Союз, плануючи в майбутньому відвідати країни Європи або і навчатись там.
    Над Україною ще обов'язково розійдуться хмари, і мирне, погідне, блакитне небо та радісне сонце замайорять яскравим стягом над просторами нашої землі, у самому серці Європи…

Немає коментарів:

Дописати коментар