четвер, 26 грудня 2019 р.

Ялинка без ялинки

   
     Зимові новорічні свята – найкраща, найважливіша подія року. До них готуються всі, їх з нетерпінням чекають і дорослі, і малі. Новорічні клопоти починаються, як правило, з пошуку красуні-ялинки. Люди вже так звикли до цього атрибуту новорічного свята, що не замислюються над тим, скільки це  коштуватиме нашій природі. 
    Створити відчуття свята, радісного очікування новорічного дива можна і без знищення дерев. Поступово все більше людей віддають перевагу штучним ялинкам. Новорічну ялинку можна створити власними руками, зробивши святкову композицію. Набагато краще й цікавіше прикрашати соснові чи ялинкові гілки, робити ялинки з підручного матеріалу, створюючи новорічні композиції, які можуть стати гарним подарунком для батьків і друзів, прикрасити домашню оселю, аудиторію чи робочий кабінет.
       Зрублені деревця не приносять стільки радості, як створені власноруч новорічні композиції. Адже готуючись до свята, створюючи поробку власними руками, людина отримує позитивні емоції та живе ними тривалий час і ділиться з іншими. Це підтвердили і наші умільці, взявши участь у новорічному параді "Ялинка без ялинки".
В рух пішли різні  підручні матеріали. 
Що з цього вийшло? Судити Вам. 

      Приємний бонус - можна пишатися тим, що зроблена своїми руками іграшка існує в єдиному екземплярі.
Створити свято у своєму домі не знищуючи природу – це зручно, гарно, актуально і навіть модно в наш час!

Немає коментарів:

Дописати коментар