четвер, 11 лютого 2021 р.

Подаруй часточку любові

        14 лютого - День святого Валентина - найромантичніше свято! У всьому світі його відзначають як день любові: хлопці та дівчата, чоловіки і жінки обмінюються валентинками - вітальними листівками у формі сердечок. Ця традиція з'явилася дуже давно, ще в VII столітті. 

             А ось як саме вона з'явилася?

    Створення першої валентинки приписується Чарльзу, Герцогу Орлеанському (1415 рік), який перебував у цей час у в’язниці, в одиночній камері, і вирішив боротися з нудьгою шляхом писання любовних послань власній дружині… 

      Тепер під «валентинкою» розуміються вітальні листівки у вигляді сердечок з найкращими побажаннями, освідченнями в коханні, пропозиціями руки і серця або просто жартами, які не підписують, і одержувач повинен сам здогадатися, від кого вони.  Листівки можна звичайно купити, та мабуть багатьом до душі буде та валентинка, яка зроблена своїми руками, адже в неї уже вкладено тепло люблячого серця. 

  Наша бібліотека підготувала для тебе майстер-клас по виготовленню валентинок «Подаруй часточку любові», який ти зможеш переглянути на нашій Фейсбук сторінці за посилання:

https://www.facebook.com/drbd.dol/videos/425857578743094

         А щоб, тобі було простіше створити валентинку для любимих мамусі чи татуся, бабусі чи дідуся, однокласниці чи однокласника, ми прикріпили нижче схему пандочки-валентинки, роздрукувавши яку, ти витратиш менше часу та зможеш як найшвидше проявити свою любов.



 
Сподіваємось, що така симпатична пандочка зігріє кожне любляче серце.

 Зі святом усіх закоханих!

Святкуйте, вітайте, даруйте валентинки!


Немає коментарів:

Дописати коментар