вівторок, 1 червня 2021 р.

Дітям світу - сонце й мир!

      Діти – наше майбутнє, наші надії і сподівання…Саме тому ми, дорослі, прагнемо щоб зростали вони щасливі і дитинство їхнє було безхмарним, сповнене радістю.      Тому 1 червня відзначають Міжнародний день захисту дітей. Уже традиційно це свято, відзначається в нашій бібліотеці. Тож і цьогоріч, напередодні свята, 31 травня, у нас проходила ігрова розважальна програма "Дітям світу- сонце й мир!"     

                                                 Ірина Холозінська, заступник директора по роботі з дітьми, зустріла дітлахів міста і запросила їх у книжковий лабіринт. З перших хвилин зустрічі діти пірнули у казкову країну  книг, відгадуючи загадки. 

      Продовжуючи подорож бібліотекою, вони зустрілись з казковим персонажем Лисичкою, бібліотечними працівниками  які і запросили дітей до читальної зали.        І тут почалось справжнє свято,   яке створила керівник  народного аматорського театру «Гелікон» Ніна Радухівська  з веселою музикою у супроводі Віктора Холозінського, викладача Долинської дитячої школи естетичного виховання ім. М.Антоновича.

Юні відвідувачі активно поринули в ігрові дійства.  Жоден конкурс не обходився без призів, кошти на які надала Українська Галицька партія. Було весело і гамірно у книгозбірні.            Всі не просто відпочили, а зробили це активно. Навіть ми, дорослі, повернулись на мить у дитинство.                      Щиро бажаємо вам, дорогі наші маленькі друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям, миру, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку.                                                                   Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!

Немає коментарів:

Дописати коментар