середу, 9 серпня 2023 р.

Квест "Harri Potter у бібліотеці"



«Щастя можна знайти навіть в темні часи, якщо не забувати звертатися до світла»



    Книжки про магію на перший погляд, насправді, про життєві цінності, принципи, добро та протистояння зі злом, міцну дружбу та віру у справедливість. Для справжнього поттеромана книга – це ціла пригода і подорож в особливий світ.

Бібліотеки не стоять осторонь трендів, тому на прохання наших читачів нами був підготовлений квест по книгам Гаррі Поттера.

А чи знали ви, що у чарівний світ магії та стати учнем школи Хогвартс можна потрапити завітавши до Бібліотеки для дітей?  Ні? Це дійсно так! Сьогодні  з домогою чар, наша бібліотека перетворилася на Хогвартс! Щоб стати учнем школи магії всі бажаючи отримали листи-запрошення та відправилися з платформи 9 ¾ знаменитим потягом в подорож сповнену пригод. Кожна дитина пройшла відбір до факультетів, який здійснюють з допомогою Сортувального капелюха.

Учні нашої школи  Хогвартс мали унікальну можливість вивчити безліч потрібних заклять, зіграти в Квідіч, побувати на уроці «Транфігурація», віднайти таємну кімнату, побороти дементорів.

На історіях про юного чарівника із блискавкою на чолі виросли цілі покоління дітей, які дорослішали разом з Гаррі, Роном і Герміоною та переживали важливі події їхнього життя. Гаррі Поттер це втілення мужності та справедливості, безстрашності та цікавості і навіть трішки магії.

Читайте та мандруйте цікавим світом пригод разом з нашою бібліотекою!

Немає коментарів:

Дописати коментар