пʼятниця, 28 червня 2024 р.

ГРА -КВЕСТ "КОЖЕН МАЄ ПРАВО"

ГРА -КВЕСТ "КОЖЕН МАЄ ПРАВО"

У День Конституції України в бібліотеці для дітей відбувся квест-гра "Кожен має право". Захід включав різні завдання, які допомогли учасникам краще зрозуміти свої права та обов'язки, закріплені в Конституції України, в інтерактивній та цікавій формі. На завершення діти створили патріотичні бутоньєрки як символ патріотизму.

Кількість учасників: 15

#Сприяння_націоналльно_духовному_та_патріотичному_розвитку 

середа, 26 червня 2024 р.

ПРИГОДИ ПІРАТІВ НА БЕЗЛЮДНОМУ ОСТРОВІ

ПРИГОДИ ПІРАТІВ НА БЕЗЛЮДНОМУ ОСТРОВІ

Уявіть собі темне, таємниче приміщення, де запах книг перемішується з ароматом моря, а тиша оживає від гучних криків. Так починаються пригоди піратів на безлюдному острові, але не у відкритому морі, а в  бібліотеці для дітей.

Бібліотека стала   сценою цікавих подій, а  піратська команда почала досліджувати всі куточки острову відкриваючи для себе нові пригоди на кожній сторінці. Вони пройшли  головоломками, які привели їх до захованих карт, а ті, в свою чергу, до скарбів.

Кількість учасників:30 

#Допомога_морально_етичному_вихованню

понеділок, 24 червня 2024 р.

КНИЖКОВА МАНДРІВКА "ЗА ВЕСЕЛИМ ТА ЩЕБЕТЛИВИМ КРОЛИКОМ ПІТЕРОМ"

КНИЖКОВА МАНДРІВКА 
"ЗА ВЕСЕЛИМ ТА ЩЕБЕТЛИВИМ КРОЛИКОМ ПІТЕРОМ"

24 червня у  бібліотеці для дітей відбулася захоплююча  мандрівка з кроликом за мотивами книги "Пригоди кролика Пітера" Беатрікс Поттер. Діти мали чудову можливість поринути у чарівний світ, створений письменницею, де їх чекали веселі пригоди, цікаві завдання та знайомство з улюбленими персонажами.
Під час заходу бібліотекарі читали уривки з книги, а також організували різноманітні інтерактивні ігри, майстер-клас, що дозволили дітям не лише дізнатися більше про кролика Пітера, але й відчути себе частиною його пригод. 
Кількість учасників:20
Сприяння_підвищенню_естетичної_культури_розвиток_творчих_здібностей

середа, 19 червня 2024 р.

КНИЖКОВА ПРИРОДА ДОВЖИНОЮ В ЛІТО "МАЛЕНЬКИЙ ПРИНЦ " АНТУАН ДЕ СЕНТ - ЕКЗЮПЕРІ

КНИЖКОВА ПРИРОДА ДОВЖИНОЮ В ЛІТО 

"МАЛЕНЬКИЙ ПРИНЦ "

АНТУАН ДЕ СЕНТ - ЕКЗЮПЕРІ

19 червня у бібліотеці для дітей відбувся перегляд мультфільму за книгою Антуан Де Сент-Екзюпері "Маленький принц ". Цей  мультфільм є екранізацією однойменної книги автора, яка є програмовою літературою в багатьох школах і  може бути корисним додатком до вивчення книги, оскільки допомагає краще зрозуміти сюжет та ідеї твору та  поглибити своє розуміння тем, таких як дружба, любов, відповідальність і духовний розвиток.

Кількість учасників:30

#Допомога_морально_етичному_вихованню

понеділок, 17 червня 2024 р.

ГОДИНА ВЕСЕЛИХ РОЗВАГ "ЛІТО НА БІБЛІОТЕЧНІЙ ХВИЛІ"

ГОДИНА ВЕСЕЛИХ РОЗВАГ 

"ЛІТО НА БІБЛІОТЕЧНІЙ ХВИЛІ"

17 червня у бібліотеці для дітей  відбулась година веселих розваг "Літо на бібліотечній хвилі". Захід був присвячений літньому відпочинку та читанню, і зібрав велику кількість маленьких відвідувачів.

Програма заходу  включала різноманітні розваги та спортивні активності, які сприяли фізичному розвитку дітей і викликали у них позитивні емоції.Це  веселі естафети, які допомагали розвивати швидкість, координацію та командний дух, ігрові станції для  розвитку фізичної активності та здорового способу життя.

Кількість учасників:30

#Екологічне_виховання

четвер, 13 червня 2024 р.

МАЙСТЕР КЛАС ПО ВИГОТОВЛЕННЮ ЛИСТІВОК "У ТАТОВИХ ОБІЙМАХ"

МАЙСТЕР КЛАС ПО ВИГОТОВЛЕННЮ ЛИСТІВОК "У ТАТОВИХ ОБІЙМАХ" 👨‍👧

У  бібліотеці для дітей 13 травня відбувся майстер-клас, присвячений Дню батька. Маленькі відвідувачі мали чудову нагоду власноруч створити брелок та вітальню листівку для своїх татусів. Під керівництвом бібліотекарів діти вчилися малювати, вирізати та складати чудові вітальні листівки, наповнюючи їх теплими словами та щирими побажаннями. Подія пройшла у доброзичливій атмосфері, залишивши у всіх присутніх багато приємних вражень і  радісних емоцій.

Кількість учасників: 22

#Сприяння_підвищенню_естетичної_квльтури_Розвиток_творчих_здібностей

вівторок, 11 червня 2024 р.

КНИЖКОВА ПРИГОДА ДОВЖИНОЮ В ЛІТО Л.КЕРРОЛ"АЛІСА В КРАЇНІ ДИВ"

КНИЖКОВА ПРИГОДА ДОВЖИНОЮ В ЛІТО

Л.КЕРРОЛ"АЛІСА В КРАЇНІ ДИВ"

Сьогодні в бібліотеці для дітей відбувся перегляд фільму "Аліса в країні чудес" Л.Керрол це пригодницький фентезі - фільм Тіма Бертона 2010 року,про дивовижні фантастичні пригоди дівчинки Аліси уві сні. 

Твір, так як і фільм вчить, що слід прагнути до пізнання світу, мріяти, бути чесним та сміливим, цінувати прості радощі життя та щасливе дитинство. На завершення діти отримали буклет пам'ятку, яка допоможе їм на уроках зарубіжної літератури під час вивчення цього твору.

Кількість учасників: 22

#Допомога_морально_етичному_вихованню

Буклет «Л. Керрол: Аліса в країні див»

"Аліса в країні див" — це відома казка, написана англійським письменником Льюїсом Керроллом у 1865 році. Вона оповідає про дівчинку на ім'я Аліса, яка потрапляє у фантастичний світ, повний дивних істот і незвичайних пригод. Цей світ називається Країною Див.

Історія починається, коли Аліса, сидячи на березі річки, бачить Білого Кролика, який поспішає і постійно дивиться на свої годинники. Зацікавлена, вона вирішує піти за ним і падає у глибоку кролячу нору. Так вона потрапляє до чарівної країни, де зустрічає дивних персонажів, таких як Чеширський Кіт, Безумний Капелюшник, Червона Королева та багато інших.

"Аліса в країні див" стала класикою дитячої літератури і вплинула на багато поколінь читачів та письменників. Її адаптували у безліч фільмів, театрів і навіть відеоігор. Вона залишається популярною завдяки своїм унікальним персонажам, захопливому сюжету і глибоким філософським підтекстам.

Буклет «Л. Керрол: Аліса в країні див» створенний для дітей з метою ознайомлення та щоб полегшити навчання в школі, така собі «шпаргалка». Ця казка нагадує нам про те, що варто залишатися допитливими, відкритими до нового та не боятися йти за мріями, навіть якщо вони здаються дивними або незвичними.


           

понеділок, 10 червня 2024 р.

Найкращий подарунок - книга!

Книга - найкращий подарунок. А коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це найцінніший подарунок. Приємним сюрпризом для нашої бібліотеки сьогодні стали книги, подаровані Ласка Галя. 

Ми знаємо, що дарування – це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Тож, ми щиро вдячні пані Галині, за книги подарованім з любов’ю!!! Книга здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Адже у гарній книзі можна знайти однодумців, з нею можна гарно провести вечір, відчути себе щасливішим. З книгою можна мандрувати, вивчати світи, дружити, любити. Ми впевнені, що кожна подарована книга знайде свого читача, а для когось можливо стане улюбленою!

СВЯТО МОРОЗИВА "ПРОХОЛОДНА ФАНТАЗІЯ ДИТИНСТВА"

СВЯТО МОРОЗИВА 

"ПРОХОЛОДНА ФАНТАЗІЯ ДИТИНСТВА"🍨

Цю солодку лакоминку, яка дарує відчуття прохолоди в гарячі літні дні, полюбляють як діти, так і дорослі😋. Тому недарма було впроваджено свято, яке називається - Міжнародний день морозива, яке відзначають 10 червня. 

Сьогодні, в бібліотеці для дітей, відбулося свято морозива "Прохолодна фантазія дитинства".🍨

Діти гралися цікаві ігри, дізналися багато цікавого, спробували зробити домашнє морозиво. Щиро дякуємо ТМ "ЛАСУНЧИК" 🐧ПП Марковський М.М. за морозиво, яким частували діток. 

Було смачно та солодко!🎁

четвер, 6 червня 2024 р.

ДЕНЬ ПРОФЕСІЙ ДЛЯ СМІЛИВИХ "ЮНИЙ ЖУРНАЛІСТ"

 ДЕНЬ ПРОФЕСІЙ ДЛЯ СМІЛИВИХ

"ЮНИЙ ЖУРНАЛІСТ"

День журналіста в Украі‌ні,  щорічно відзначають 6 червня.

Журналісти📝 – багатогранні особистості, які готують репортажі на різні тематики і можуть поєднувати кілька робіт в різних виданнях. Їх не лякає, що завжди доводиться розбиратися в незнайомих темах. Це дуже цікава та пізнавальна професія.

Сьогодні, в бібліотеці для дітей відбувся день професій для сміливих "Юний журналіст".🧑‍💼 Діти дізналися багато цікавого про журналістику, спробували себе в ролі журналістів, показали прогноз погоди, та навчились всім хитрощам цієї професії. 

Кількість учасників: 18

#Сприяння_та_підвищення_естетичної_культури_Розвиток_творчих_здібностей