понеділок, 8 липня 2024 р.

Інтелектуально-мистецькі ігри "Мудра Сова"

 Інтелектуально-мистецькі ігри "Мудра Сова" 

8 липня у  бібліотеці для дітей відбулася захоплююча подія – інтелектуально-мистецькі ігри "Мудра Сова". Цей захід поєднав у собі елементи знань та творчості, створюючи унікальну атмосферу для дітей.

Програма складалася з кількох станцій: Казкова, Фантастика, Енциклопедична та Логічні питання. На кожній зі станцій діти мали можливість проявити свою ерудицію, кмітливість та творче мислення. Команди змагалися у відповідях на питання, виконували творчі завдання та демонстрували свої знання у різних галузях.

Особливо захоплюючою була станція Казкова, де учасники мали змогу зануритися у світ чарівних історій та казкових героїв. Станція Фантастика запропонувала дітям викликати на допомогу свою уяву, вирішуючи захопливі завдання та головоломки. Енциклопедична станція   дозволила учасникам продемонструвати глибокі знання з різних наук, а Логічні питання сприяли розвитку логічного мислення та розв'язанню складних завдань.

Діти активно брали участь у всіх завданнях, показуючи свою енергійність та завзятість. Кожна команда продемонструвала високий рівень знань і креативності, а також вміння працювати разом і підтримувати одне одного.

"Мудра Сова" стала не тільки випробуванням для розуму та уяви, але й джерелом позитивних емоцій та нових знань. Захід приніс масу радості як учасникам, так і бібліотекарям. Діти залишилися задоволеними та мотивованими на подальші досягнення у навчанні та творчості.

Дякуємо всім учасникам за активну участь та неповторний настрій, який вони принесли з собою. Сподіваємося на нові зустрічі у нашій бібліотеці, де кожен зможе розкрити свій потенціал та знайти нових друзів!

Кількість учасників: 24

Немає коментарів:

Дописати коментар