понеділок, 12 серпня 2024 р.

МІФІЧНИЙ СВІТ СЛОНІВ :ВЕЛИКІ ІСТОРІЇ ВЕЛИКИХ ТВАРИН

МІФІЧНИЙ СВІТ СЛОНІВ : ВЕЛИКІ ІСТОРІЇ ВЕЛИКИХ ТВАРИН 🐘

12 серпня в нашій бібліотеці відбулася захоплююча подорож у світ слонів! 🐘

Діти дізналися багато цікавого про слонів у міфах і легендах, а також про реальні факти з життя цих величних тварин. Було багато веселих ігор, захоплюючих історій та кумедних фактів.

🎨 Ми разом створили чудові орігамі слонів та поглибили наші знання про ці дивовижні істоти. Сподіваємося, що цей захід надихнув маленьких дослідників на нові відкриття!

Дякуємо всім за участь! До нових зустрічей у нашій бібліотеці! 📚✨

Кількість учасників:17

#Екологічне_виховання

четвер, 8 серпня 2024 р.

КОТЯЧІ ПРИГОДИ: 36 КОТІВ ВІД ЛІТЕРАТУРИ ДО ТВОРЧОСТІ

 КОТЯЧІ ПРИГОДИ:36 КОТІВ ВІД ЛІТЕРАТУРИ ДО ТВОРЧОСТІ 🐾

8 серпня у Міжнародний день кота. Наша бібліотека  була заповнена радісним гамором і дитячими сміхом на заході "Котячі пригоди", який відбувся для учасників літнього табору з комп'ютерної академії.

Протягом заходу діти поринули у світ котячих веселощів, граючи в різноманітні ігри та розгадуючи котячі загадки. Їх очі світилися від захвату, коли вони дізналися цікаві факти про котів — їх звички, характери та навіть таємниці котячого світу!Але найцікавішим моментом була творчість! Кожен учасник виготовив власного котика-тримача для навушників. Це були не просто тримачі, а справжні витвори мистецтва з особливим стилем і характером.Ми дякуємо дітям за активну участь і неймовірні роботи. Сподіваємося, що ці пригоди залишаться у ваших серцях і надихнуть вас на нові творчі досягнення!

Кількість учасників:14

#Допомога_морально_етичному _вихованню

вівторок, 6 серпня 2024 р.

АРТ-ТЕРАПЕВТИЧНИЙ ЗАХІД "ПОДОРОЖ ДО КРАЇНИ ЕМОЦІЙ"

АРТ-ТЕРАПЕВТИЧНИЙ ЗАХІД  "ПОДОРОЖ ДО КРАЇНИ ЕМОЦІЙ"

6 серпня  у нашій бібліотеці відбулася неймовірна подія – арт терапевтичний захід "Подорож до Країни Емоцій", організований чудовими представниками Карітас Долина. Це було неймовірно цікаво та захоплююче!

Ми разом вирушили у чарівну подорож, де могли виразити свої емоції, бажання та мрії через творчість. Наші маленькі художники малювали, ліпили, створювали аплікації – і все це для того, щоб показати свої справжні почуття.

Це було не просто весело, а й дуже корисно. Ми вчилися розуміти, що відчуваємо, і як правильно висловлювати свої емоції. Кожен міг створити щось особливе, поділитися цим з друзями і навіть знайти нових друзів!

Атмосфера на заході була надзвичайно дружньою та теплою, завдяки нашим гостям з Карітас Долина. Вони допомагали кожному знайти своє місце у цій подорожі та почуватися комфортно.

Дякуємо всім, хто був з нами на цьому заході! Сподіваємося, що подорож до Країни Емоцій запам'ятається вам надовго та допоможе краще розуміти себе і свої почуття.

До нових зустрічей у нашій бібліотеці!

Кількість учасників:20

#Допомога_морально_етичному_вихованню

#КраїнаЕмоцій #АртТерапія #БібліотекаДляДітей #КарітасДолина

понеділок, 5 серпня 2024 р.

ІНТЕРАКТИВНІ РОЗВАГИ "СВІТЛОФОР: ВІД КОЛЬОРІВ ДО БЕЗПЕКИ"

ІНТЕРАКТИВНІ РОЗВАГИ "СВІТЛОФОР: ВІД КОЛЬОРІВ ДО БЕЗПЕКИ"

5 серпня у бібліотеці для дітей відбулись захоплюючі інтерактивні розваги на тему "Світлофор: Від кольорів до безпеки". Діти активно брали участь у різноманітних іграх, що дозволили їм краще зрозуміти правила дорожнього руху та важливість безпеки на дорозі.

Завдяки ігровим елементам та практичним завданням, наші маленькі учасники отримали не тільки корисні знання, але й масу позитивних емоцій! 

Дякуємо всім, хто долучився до нашого заходу, і запрошуємо на наступні цікаві події у нашій бібліотеці! 📚✨

Кількість учасників:20

#Допомога_морально_етичному_вихованню


пʼятниця, 2 серпня 2024 р.

ЛІТЕРАТУРНА КРАМНИЦЯ "ЛИСТИ КРІЗЬ ЧАС"

ЛІТЕРАТУРНА КРАМНИЦЯ "ЛИСТИ КРІЗЬ ЧАС" 

Святкуємо День Народження Поштової Скриньки у Бібліотеці для Дітей! Цього разу наші маленькі читачі мали унікальну можливість зануритися у захоплюючий світ листів і пошти. На святкуванні, присвяченому Дню Народження нашої улюбленої поштової скриньки, діти не лише ознайомились з професією листоноші, але й стали справжніми майстрами листів!📝

 Під час заходу кожен з наших юних учасників виготовив власний лист, який відправиться у майбутнє. Ми подорожували в часі та фантазували, якими будуть листи через десятиліття. Чи стануть вони електронними чи залишаться паперовими? Які секрети приховуватимуть?💌 Наші маленькі поштові майстри дізналися про важливість роботи листоноші та про те, як цікаво і відповідально передавати важливу інформацію від однієї людини до іншої.Залишайтеся з нами, адже у нас ще багато захоплюючих заходів попереду! Сподіваємося, що наші маленькі друзі отримали незабутні враження та знайшли нових друзів у світі листів!

Кількість учасників:20

#Спричння_падвищенню_естетичної_культури_розвиток_творчих_здібностей