понеділок, 25 червня 2012 р.

Зростаймо громадянами

  

 

Я — українець. Є у мене право
На рідну мову та свою державу,
На гордий прапор золотисто-синій,
На щастя жити у такій країні.

       

          28  червня  ми святкуємо День прийняття Конституції України. Важким і довгим був шлях нашої держави до справжньої незалежності...
         Під синьо-жовтим прапором, під охороною золотого тризубого Герба живе й розвивається нова Україна, яку ми з вами любимо, будуємо, у якій будуть жити наші діти й онуки, і в якій ми   можемо  вільно,  на  повен  голос  заспівати «Ще  не  вмерла  Україна».
         Діти – це майбутнє держави. Конституція України охороняє її  інтереси, їх право на освіту і гармонійний розквіт життя.
      У  нашій  книгозбірні  для  вас, діти,  організовано  викладку  літератури «Зростаймо громадянами».  Книги ,що  знайомлять  з  Основним  Законом  нашої  держави, з  історією  її  творення,  з  головними  символами  нашої  Батьківщини.




      Отже, ми є громадянами нашої держави – України, маємо право  знати про свої права  та пам`ятати також, що крім прав є ще й обов`язки. Саме вам, молодим, будувати нашу незалежну Україну. 

    

     
   Тож дозвольте  привітати  вас,  з святом – Днем Конституції України. Нехай же в цей урочистий день повсюди панує світлий настрій, міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі.


Немає коментарів:

Дописати коментар