четвер, 30 травня 2013 р.

Канікули з книгою

А літо й справді дивне-диво:
Тут грози і веселка є.
Улітку тепло і красиво,
Стежками казочка снує.

   
        Ура! Ось і пролунав останній шкільний дзвоник. Канікули!...         Так, літо – це довгі-предовгі канікули, природа, річка, море задоволення та чудова пора, коли можна відпочити, а ще  - безліч розваг. Всі діти з нетерпінням чекають на цей час. Є  багато варіантів чим зайнятися влітку. Кращий дитячий відпочинок - це яскравий, незабутній і, обов'язково, пізнавальний. Як зробити це літо незабутнім?
        Вирушаючи на природу, сміливо беріть з собою фарби (будете малювати на каменях), пластилін (відмінно ліпиться разом з галькою), інструменти юного скульптора (з їх допомогою ви побудуєте відмінний замок з піску) і найголовніше звичайно - книгу. Як без неї? Вона також допоможе побути поруч із своїми улюбленими героями, опинитися в загадкових, незвіданих країнах…,відпочити з користю, адже літній відпочинок дітей – це не лише бездумне гаяння часу та байдикування, тому дитяча бібліотека - саме для тебе.
        З метою урізноманітнення літнього відпочинку дітей, працівниками Долинської районної бібліотеки для дітей розроблена програма заходів «Книжковими стежками літа», в рамках якої до уваги юних відвідувачів представлено цікаві пізнавально-розважальні заходи: конкурси, книжкові виставки, літературні подорожі, калейдоскопи цікавих фактів, літературні ігри. 
 
 

        Станьте справжнім другом бібліотеки, адже саме тут можна цікаво і корисно провести свій вільний час!

Немає коментарів:

Дописати коментар