середу, 29 травня 2013 р.

Екскурсія «першачків» до бібліотеки

   Запрошуєм вас в найправдивішу казку,
У книгу, де відкривається вхід через мить,
Із серцем відкритим, з обличчям без маски
У світ цей чарівний сміливо ступіть.
   

         Продзвенів у школах останній дзвоник. Закінчився ще один навчальний рік, а тепер - пора оздоровлюватись, відвідувати цікаві місця, збагачуватись духовно. Саме для цього у школах організовані оздоровчі пришкільні табори. В цей час на дітей чекають цікаві екскурсії.
          28 травня на гостину до бібліотеки завітали учні 1-А і 1-Б класу ЗОШ № 6. Діти дізналися, що означає слово «бібліотека», коли з’явилися перші паперові книги і перша друкована книга, що таке «абонемент», «читальний зал», де розміщені книги. Дітям було цікаво і корисно дізнатись про важливу роль бібліотеки у житті людини.
Всім дуже сподобалась книжкова виставка «В гості до Умійка», на якій  діти демонструють поробки з паперу, вироби з природних матеріалів, пластиліну, бісеру створені власними руками. 
  
 
В читальному залі першокласників очікувала  вікторина «Жартома і серйозно про цікаві речі», в якій діти взяли активну участь.
 І нехай, це було тільки перше знайомство з бібліотекою, та свято пройшло в теплій, дружній атмосфері. Закінчилась екскурсія побажанням бібліотекарів: «Завітайте до нас ще, любі дітки! Бібліотека чекає з радістю вас на «посвяту в читачі» восени. До нових зустрічей!»


Бібліотека - море книг,
Бібліотека - храм науки...
Тож не минайте наш поріг,
Беріть скарби нетлінні в руки.

Немає коментарів:

Дописати коментар