четвер, 11 липня 2013 р.

Бібліотекар на тренінгу у м. Івано-Франківську

          Ми  живемо в час, коли наука і техніка розвиваються шаленими темпами. Що нам принесуть наступні 10, 20 чи 30 років? Важко спрогнозувати та важливо - не відставати , а йти в ногу з часом. Це намагаються робити і бібліотеки, запроваджуючи в свою роботу новітні технології, унікальні нові послуги. Мабуть багатьом відомо про програму «Бібліоміст», завдяки якій наша бібліотека стала «сучасною», бо може надавати ці послуги, а для цього нам, бібліотекарям, також важливо постійно вчитись, удосконалювати свої знання.
         9 липня бібліотекар нашої книгозбірні побувала на тренінгу "Зв’язки з засобами масової інформації та основи піару для публічних бібліотек, який відбувся в Івано-Франківську і проводився в рамках  програми „Бібліоміст".Тренери ГО «Свобода слова» Світлана Жаб‘юк  і  Тарас  Яценко  навчали, як правильно побудувати відносини з журналістами,  і що корисного може дати співпраця з медіа бібліотеці  та  читачам.
         Як написати правильно прес-реліз, прес-анонс для ЗМІ, щоб журналісти захотіли побувати саме на нашому бібліотечному заході та висвітлити його у своїх медіа? А ще метою тренінгу було навчити бібліотекарів області, як просунути свою ідею та завоювати довіру в Інтернеті .
На всі ці питання учасники тренінгу  шукали відповіді, спілкуючись з тренерами .         
 
         А час і наші бібліотечні заходи покажуть результати цього навчання та спілкування…

Немає коментарів:

Дописати коментар