середу, 16 жовтня 2013 р.

Подорож до Читай-міста

       Час біжить швидко. Вже позаду літні канікули. Школярі подорослішали. Другокласники почали більше цікавитись читанням, адже буквар давно вивчений. Тому, золота пора осені, жовтень  - час перших екскурсій до бібліотеки. І,  бібліотека  гостинно відкриває двері для маленьких читачів.
Деякі з них уже є відвідувачами нашої книгозбірні, про це подбали їхні батьки. Багато дітей знайомляться з бібліотекою вперше. Тому, дуже важливо, щоб це знайомство з книгозбірнею пройшло цікаво, адже від цього залежить, якими будуть майбутні читачі.
15 та 16 жовтня   екскурсії для другокласників проходили в нашій бібліотеці. За цей час у нас побували діти з усіх шкіл нашого мікрорайону.

Діти  слухали розповідь  бібліотекарів, які в цікавій формі знайомили їх з відділами бібліотеки: абонементом,  читальним залом, інтернет-центром. Малих відвідувачів приваблювали різнокольорові книжкові виставки, а особливо - «В гості до Умійка», на якій розміщені роботи їхніх однолітків. Багатьом сподобалась виставка дитячих малюнків «Наш вернісаж» . Діти розглядали яскраві книжечки, журнали і позичали для домашнього прочитання.
Тож, ряди наших читачів побільшали і це нас радує!


Полюбіть книжки, малята!
Будуть всі вас поважати.
Виростайте не ліниві,
І розумні, і сміливі.
Книга мудру дасть пораду,
Книга розуму навчить
 І ніколи вам не зрадить.
Діти, з книгою дружіть!


Немає коментарів:

Дописати коментар