середу, 25 червня 2014 р.

Конституція України – основний закон нашої держави

Україно, в паростках надій, 
Із широкою, як степ, душею, 
В думі сивій, волі молодій — 
Переймаюсь долею твоєю.
    Всього кілька днів відділяє нас від одного з головних свят нашої держави – Конституції України, яку  було прийнято 28 червня 1996 року.
   Кожна держава має свою конституцію і вважає її найціннішим документом. У цьому документі закладено основу держави — її суспільні й національні цінності, життєво важливі права та свободи громадян. Конституція — це гордість країни, день її прийняття вважається великим святом. 
Конституція посідає особливе місце серед усіх законів держави. Цей документ закріплює основні права, свободи та обов'язки громадян, основи державного устрою, визначає, як утворюються та діють органи влади.
      Для ознайомлення відвідувачів з Основним законом нашої держави в нашій бібліотеці організовано викладку літератури "Конституція України-основний закон нашої держави"
Мета: розповісти учням про історію створення Конституції України, основні її засади, виховувати почуття патріотизму до своєї держави.

      Вітаємо усіх відвідувачів книгозбірні і всіх українців з святом! Бажаємо і надалі залишатися патріотами нашої України!

1 коментар:

  1. Дорогие коллеги! Принимайте блогерскую награду – Liebster Blog Award.
    Это награда, которая дается блогером другому блогеру за проведенную работу в блоге. Подробности в нашем блоге: http://biblioovruch.blogspot.com
    Поздравляем с наградой!
    Успехов и признания от Ваших читателей!

    ВідповістиВидалити