понеділок, 22 серпня 2016 р.

МОЯ КРАЇНА. Прекрасна і незалежна

Любіть Україну, козацькі сини,
Вона в нас, як мати, єдина,
Любіть Україну, шануйте її,
І з вами вона не загине.

        День Незалежності. Його святкують незалежно від релігії, національності та географічного положення. Ця подія надзвичайно важлива для кожної країни, адже вона є приводом ще раз показати всьому світу свої традиції, культуру та історію.
        Цього року Україна святкує 25 років своєї незалежності! Пишаємось, що наша Україна ніколи не поневолювала інші народи, не вела загарбницькі війни, а лише захищала себе від ласих на чуже добро близьких та далеких сусідів.
         Ми – українці! Свідомий і відповідальний народ, здатний відстоювати свій вибір. Ми віками надаємо історичний приклад того, як солідарність, братерство і взаємодопомога згуртовують людей довкола спільної мети; що український народ спроможний захистити свою свободу, має велике серце і сильний дух.



        З нагоди 25-ї річниці  незалежності України - знаменної події у багатовіковій історії національного державотворення в нашій книгозбірні організована викладка літератури «Симфонія незалежної держави», яка яскраво висвітлює традиції, культуру та історію українського народу від далекого минулого і до сьогоднішнього дня.

З Днем Незалежності, країно!
Спільними зусиллями до єдиної мети!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар