четвер, 29 вересня 2016 р.

Бібліотечний єралаш

        Осінь…Така щедра, урожайна пора року,  багата святами. Серед них день святих  Віри,  Надії , Любові та їх матері  Софії, що припадає на 30 вересня. Бібліотекарям та всім шанувальникам книги цей день ще дорогий тим, що останнього  дня вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Вже традиційним стало проведення цього дня різноманітних заходів. Наша книгозбірня не виняток. Цьогоріч ми вирішили свято бібліотек розпочати заздалегідь.
        Тож, сьогодні, 29 вересня, в бібліотеку поспішали дітлахи на свято. Вже з самого ранку в бібліотеці було гамірно. Учні 2-А класу школи №7 (кл.кер. Данилко Наталія Михайлівна) поринули в бібліотечні дійства з азартом, з дитячим запалом. Вони веселились, відгадували загадки, брали участь у вікторині, весело зустрічали героїв бібліотечного лялькового театру. Та найважливішим символом Дня бібліотек є книга. Саме тому, діти так тягнули догори взяті на прочитання книги і охоче з ними фотографувались. Вкінці на дітлахів чекали солодкі пригощання.





Так, що  "Бібліотечний єралаш" з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек пройшов на «Ура!».
        Ну, а ми , бібліотекарі нашої книгозбірні, вітаємо всіх колег, всіх користувачів з наступаючим святом Всеукраїнським днем бібліотек. Бажаємо всім творчої наснаги, хороших зустрічей в бібліотеці і  цікавих книжкових героїв! Хай щастить всім!

Немає коментарів:

Дописати коментар