понеділок, 24 квітня 2017 р.

Біль Чорнобиля з роками не згасає

     31 рік минає від того страшного  дня Чорнобильської катастрофи.       Роки проходять, та в людській пам’яті ці трагічні події залишаться назавжди. І це правильно, бо ми маємо навчити дітей пам’ятати про подвиг ліквідаторів, які першими кинулись у вогонь, щоб захистити нас з вами, про ту чорну пляму  в історії України, яка вже багато років сіє на нашій землі зерна вбивчої радіації, хвороби і сліз. З цією метою сьогодні, 24 квітня, в нашій книгозбірні проводилась інформ-хвилина «Біль Чорнобиля з роками не згасає». 
Дуже відрадно було чути, що вже на перше запитання: «Про що говорить дата 26 квітня?» Діти відповідали –«Чорнобильська катастрофа». Малі відвідувачі також уважно слухали розповідь бібліотекаря про трагічні події, до яких призвела людська недбалість. Страшно уявити які наслідки могли бути, якби герої Чорнобиля не ліквідували небезпеку, що на нас насувалась. Ці люди виконували найбільш відповідальну роботу на нашій планеті. 
      Отож,  схилімо голови перед пам’яттю загиблих у цій боротьбі. Пам'ятаймо про цю трагедію, щоб не повторити її в майбутньому!

Немає коментарів:

Дописати коментар