четвер, 13 липня 2017 р.

Подорож чарівною країною


Казки, казки…. У світі їх багато.
В них мрія людства, мудрість поколінь.
То ж розгорніть сторінку в будень чи у свято
І почерпніть наснагу чи глибінь…
Надія Красоткіна

     Протягом століть казки були і залишаються чарівними джерелами доброти і милосердя, яких завжди так не вистачає в житті.
Створені в далекій давнині, вони, як і вся усна народна творчість, переказувалися з вуст в уста, від одного оповідача до іншого, передаючи колорит свого часу.
Кожна казка несе в собі особливості тієї місцевості де вона була створена. Гортаючи сторінки улюблених казок, ми розуміємо, що казки - це наші великі вчителі, які спочатку виховують, а вже потім розважають. Кожна казка обов’язково несе в собі щось повчальне. Це - ніби щоразу новий урок життя. А щоб дізнатися, який це урок, завітайте до нас, в районну бібліотеку для дітей. Тут на вас чекає книжкова виставка «Подорож чарівною країною», організована напередодні.
        І сьогодні, 13 липня, у нашій книгозбірні проходить  День казок. Тож, малі відвідувачі  мають змогу насолодитися чудовими творами народної творчості різних країн та літературними казками.
Жовтенький, гарненький Колобок знайомить із неповторним казковим світом української казки, а любитель варення, що живе на даху, Карлсон - з чарівною країною зарубіжної казки.                               День казок закінчиться, та казкові герої, що запрошують у подорож, і далі манитимуть у чарівні далі... Кожен відвідувач, що захоче поринути в світ казки, може зробити це щодня. 
Казки, що пропонуються вашій увазі, ми обирали так, щоб вони були цікавими та повчальними для всіх. Кожна сторінка оформлена барвистими ілюстраціями, тож, враження від прочитаного буде яскравим і незабутнім. 
Тому, ласкаво просимо в чарівну країну казок!!!  

Немає коментарів:

Дописати коментар