пʼятницю, 1 червня 2018 р.

Яскрава, весела, щаслива, завзята дитинства планета

       «Мені здається, що одна з найбільших удач
у житті людини - щасливе дитинство»
Агата Крісті 

      Перший день літа видався особливо сонячним, теплим та ласкавим. І це дуже добре, адже святкове дійство пройшло просто неба – на майданчику перед бібліотекою. Що за дійство? Це - веселий калейдоскоп «Яскрава, весела, щаслива, завзята дитинства планета», тому що саме сьогодні, 1 червня, традиційно відзначають Міжнародний день захисту дітей. Прекрасне свято радості, надії та дружби, яке вшановують у більше ніж 30 країнах світу.
        А що ж таке дружба?...  Дружба — це одне із найпрекрасніших почуттів, дарованих людині. Діткам дружба особливо потрібна, вона вчить їх радіти з успіху інших, підтримувати, розраджувати, допомагати, розуміти. Тому, користувачі нашої бібліотеки разом з матусями, татусями,  сестричками та братиками долучилися до створення імпровізованого «Дерева дружби»
І великі, і маленькі з завзятістю відмальовували, вирізали та клеїли свої рученята на дерево, щоб показати, що немає обмежень і всі ми друзі! З великою радість дітлахи малювали крейдою на доріжці, слухати і навіть підтанцьовували під веселі літні пісеньки. А в подаруночок кожен, хто долучився до свята отримав повітряну кульку, солодощі та книжечки. 
      Міжнародний день захисту дітей – це не лише веселе свято для діточок. Це і нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб всі вони росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками. 
    Та на цьому свято дитинства не завершується, попереду найулюбленіша пора школярів — літні канікули. Проте, книга влітку не відпочиває так само, як і бібліотека.  Тому, сьогоднішнім дійством ми відкрили цілу програму заходів на літо, які пройдуть під назвою «Літній вояж, або 90 днів на книжкових островах»

Долучайтеся, з нами ваше літо пройде цікавіше!

Немає коментарів:

Дописати коментар