середу, 10 червня 2020 р.

Увага! Важлива інформація!

     
      

      Із 11 червня за рішенням Кабінету Міністрів України розпочнеться поступове зняття обмежень, введених в країні у зв’язку з пандемією COVID-19. У переліку підприємств та закладів, роботу яких буде поновлено, названі й бібліотеки.

          Звичайно, нам з вами хочеться якнайшвидше повернутися до роботи в бібліотеці в звичних умовах, але вихід з карантину — це тривалий процес, який потребує детального планування, обдумування усіх можливих загроз та викликів і найважливіше – потребує нашого з вами терпіння, об’єднання зусиль та злагоджених дій.
        Що ми можемо вам запропонувати на даному етапі?
   Насамперед, запроваджуємо послугу видачі книг, але тільки за попереднім замовленням користувачів. Замовлення можна здійснити через стаціонарний телефон бібліотеки (03477)2-72-16, через функцію «Надіслати повідомлення» у мережі Facebook, через електронну пошту бібліотеки (e-mail: rd_lib@yahoo.com). Працівники бібліотеки, виконавши замовлення, повідомлять користувачеві день його видачі. Отримати пакет із замовленими книжками користувач зможе при в ході в бібліотеку, в спеціально відведеному місці, назвавши своє прізвище, клас та школу, в якій навчаєтесь. 
      А що ж буде з повернутими користувачами книгами? Ці книги будуть виключені з обігу та ізольовані на карантин терміном від 10 до 14 днів у картонних коробках з обов’язково позначеними датами повернення. І тільки після завершення карантину книга знову піде до читача.
      І ще хочемо нагадати, що вхід в бібліотеку (як і в будь-який інший заклад) можливий тільки при наявності засобів особистого захисту: масок та рукавичок. На вході бібліотеки – обробка рук дезінфікуючим засобом.

Будьте здорові!
І будьмо на зв’язку!

Немає коментарів:

Дописати коментар