вівторок, 29 вересня 2020 р.

Іду в бібліотеку , як на свято

Іду в бібліотеку, як на свято          Коштовностей одвічних і святих.    Любов’ю і добром вона багата –Скарбниця знань, духовний оберіг.

   Мабуть кожен, хто ще цінує і любить книгу, знає що 30 вересня відзначаєм Всеукраїнський день бібліотек.  Саме тут царює атмосфера затишку серед тисяч різноманітних книг. Саме тут кожен охочий може знайти собі друга по духу, повірити у свої сили, познайомитись з цікавими людьми, розкрити у себе нові таланти, збагатитись новими  ідеями…Мабуть тому і День бібліотек відзначаєм разом із таким прекрасним святом Віри,Надії, Любові та їх матері Софії. Ні для кого не секрет, що зараз бібліотеки переживають не кращі часи… змінюючи свої функції, урізноманітнюючи  свою роботу,  щоб бути ближчими до своїх відвідувачів.                               Цей день, 30 вересня, кожного року наша бібліотека святкувала зі своїми малими відвідувачами, проводячи різноманітні заходи, і тільки цьогоріч COVID-19 вніс свої корективи … Тож тільки запрошуємо   переглянути  це свято у світлинах минулих років.   

 


       Всіх поціновувачів книги, наших маленьких відвідувачів, наших колег  вітаємо із Всеукраїнським днем бібліотек ! Побільше всім віри, надії і любові у завтрашнім дні! Хай здійснюється все хороше!

Немає коментарів:

Дописати коментар