середу, 7 жовтня 2020 р.

У світі фантастичному

       

       Є багато див на землі створених природою і зроблених руками людини. І серед них найбільше диво з див – книга. У ній весь неосяжний світ. Усе, що створене людським розумом, усе, до чого прагне душа має своє відображення у книзі.  З дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя. 

        Беручи до рук книгу ми маємо змогу самі поринути у захоплюючий світ книг, прожити кожну мить, кожну неймовірну історію разом з їх героями. Тому що книга  мудрий друг, який, не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. Вона здатна викликати великі почуття, глибокі переживання. 

   І сьогодні ми хочемо презентувати вам книги, які яскраво підтверджують ці слова. У веб-літературній мозаїці «У світі фантастичному» на вас чекають одні з найкращих та найцікавіших захоплюючих історій сучасної дитячої літератури: серія книг Наталії Щерби «Часодії»; серія книг Ерін Гантер «Коти Вояки; та ще одна захоплююча історія Данієль Воллес «Людина-павук. Світ очима супергероя». Повірте, ці книги залишать про себе тільки приємні спогади. Радимо неодмінно прочитати!

Книга малює картини. Справді малює, але не фарбами чи олівцями… Вона малює словами!

Немає коментарів:

Дописати коментар