четвер, 1 квітня 2021 р.

Маленькі ЧОМУЧКИ!

     Чому? Чому? Чому?

    Ох, ці маленькі чомучки! На скільки запитань вони хочуть отримати відповіді, дошкуляючи матусям і татусям, бабусям і дідусям, старшим сестрам і братам, вихователям і вчителям. Іноді ці запитання приголомшують, тому що відповідей на них у вас немає або вони занадто складні для дитячого сприйняття. 


     Саме тому, щоб допомогти діткам краще пізнати світ, ми започаткували рубрику "Маленькі ЧОМУЧКИ", в якій з допомогою книги будемо розповідати про все на світі. 

    Переглянути перший випуск рубрики можна на нашій Фейсбук сторінці перейшовши за посиланням:

https://www.facebook.com/drbd.dol/videos/456862735421195

    Книга називається «Велика книга чому». У ній просто і з гумором розповідається про таємниці природи і стародавніх цивілізацій, про історичні події та легендарних особистостей, про тварин, рослин і людину. 

    Якщо вам дітки було цікаво, пропоную вам зіграти зі мною в гру «Чому?». Ви надсилаєте мені свої запитання про що ви б хотіли, дізнатися, що вас дуже цікавить. А ми разом з книгою, обов’язково відповімо на найцікавіші «чому». Договорились? Тоді  чекаємо ваші запитання на Messengerі нашої  бібліотеки  у соціальній мережі Facebook за посиланням на сторінку:

https://www.facebook.com/drbd.dol/videos/456862735421195

Слідкуйте за новими випусками в соцмережі та на блозі бібліотеки! 


Немає коментарів:

Дописати коментар