понеділок, 5 квітня 2021 р.

Завершився Всеукраїнський тиждень дитячого читання


   2 квітня в Бібліотеці для дітей КЗ «Долинська ЦПБ»  та філіях під назвою «Читай, розвивайся, дій – майбутнє у твоїх руках!» завершився Всеукраїнський тиждень дитячого читання.

     «Читай, розвивайся, дій – майбутнє у твоїх руках!»

     Кожного року, наприкінці березня, в дитячих бібліотеках відбувається  Всеукраїнський  тиждень дитячого читання. Карантинні обмеження внесли свої корективи. Бібліотеки змушені працювати без живого спілкування з дітьми.

Та все ж, перейшовши в онлайн-режим, в рамках Тижня відбулось багато цікавих, змістовних і захоплюючих заходів, про що свідчить величезна кількість переглядів у соцмережах.

Бібліотека для дітей запросила користувачів до участі у онлайн-вікторині «Мандруємо країною казок», до якої долучилось багато читайликів. 2 квітня відбулось підбиття підсумків. Членам журі було нелегко, адже кожен учасник дав правильні відповіді і лише творче завдання визначило переможців, якими стали:

І місце -  Креховецька Вікторія, учениця 4-А класу Долинського ліцею №6 «Європейський ;

ІІ місце -   Бразда Анна, учениця 4-Б класу Долинського ліцею №7; 

                 Цап Михайло, учень 2-А класу Долинського ліцею №7;

ІІІ місце -  Дехтяр Олексій,учень  1-А класу м.Івано-Франківськ;

                 Пастух Лілія, учениця 3-Б класу Долинського ліцей №7.

Кожен учасник нагороджений Дипломом, а на переможців чекають цінні призи, які вони отримають після закінчення карантинних обмежень і будуть про це повідомлені.

Також багато переглядів зібрали такі заходи:

-вебвиставка презентація книжкових новинок «Острів книжкових скарбів»;

-віртуальна лялькова вистава «На чуже не зазіхай»;

-відео колаж маленьких ЧОМУЧОК;

-відео презентація «Цікаві факти з життя Г.Х.Андерсена».

       Цьогорічний Всеукраїнський тиждень дитячого читання не менш цікаво проходив у всіх бібліотеках Долинської ТГ, які радували своїх користувачів різноманітними відео презентаціями, віртуальними інформхвилинами, сміхопанорамами, відео роликами та ін..

Тиждень закінчився, а бібліотеки і надалі дивуватимуть своїх прихильників не менш цікавими заходами. Та мабуть найкращими вони будуть при живому спілкуванні. Сподіваємось на закінчення карантину і чекаємо на зустрічі з користувачами у стінах бібліотек!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар