четвер, 23 вересня 2021 р.

Таємниці золотої осені

Осінь, осінь… Лист жовтіє.

З неба часом дощик сіє.

Червонясте, золотисте

Опадає з неба листя…




     Буяння фарб золотої осені розлилося по землі багряним океаном. Легкий подих вітру лагідно пестить жовтогаряче листя. Чуєш: в тихий шепіт осіннього лісу вплітаються звуки дощу - це лунає чарівна музика осені. Бачиш, вітер кружляє у вальсі листям і сиплеться додолу золото з дерев.

    Барвисті пейзажі осені відобразилися  у творчості поетів, письменників, художників, стали джерелом натхнення для композиторів.

    Тож запрошуємо тебе переглянути відео, з якого ти дізнаєшся цікаве про осінь та зможеш вибрати для себе почитати щось зігріваюче та пригодницьке, те що не залишить тебе байдужим.

https://www.facebook.com/drbd.dol/videos/392780622336977

    Осінь може бути будь-якою: сумною і веселою, нудною і цікавою, насиченою і прісною. Давайте робити осінь такою, яка нам до душі! Нехай яскраве тепле сонечко зігріває серце надіями. Нехай різнокольорові осінні фарби наповнюють душу натхненням. Нехай кожен новий день дарує чудові прогулянки. Нехай  кожна прочитана сторінка нової книги охоплює твоє серце неймовірними пригодами, і нехай ця осінь буде просто чарівною і незабутньою.


Немає коментарів:

Дописати коментар