четвер, 7 жовтня 2021 р.

Презентація книги В'ячеслава Купрієнка «Мишасько і розгардіяш»

 

    7 жовтня  у бібліотеці для дітей  відбулась презентація книги   В'ячеслава  Купрієнка «Мишасько і розгардіяш» в рамках  "навколосвітньої подорожі  Мишаська Україною". Весело, цікаво та непомітно для учнів 4-Б класу Долинського ліцею № 7 (класний керівник Тодось Лариса Юріївна) промайнуло  40 хвилин зустрічі з автором. 

  В’ячеслав Купрієнко – військовий, родом із Луганської області. Коли воював в Афганістані почав писати пісні. Кілька років тому взявся за твори для дітей. 

    

    Розпочала зустріч  провідний бібліотекар  бібліотеки для дітей  Галина Надольська.

  Під час презентації  автор перевтілився  у головного героя – Мишаська та зачитав веселі , повчальні та  захопливі історії про маленького мрійника, який прагне пригод . Діти співали,веселились ,читали книгу в дійових особах, плескали і тупотіли ногами. 

    А на завершення радісні і веселі  дякували письменнику за чудову можливість познайомитися з Мишаськом. Фотографувалися на пам’ять, обнімалися на прощання та запрошували на нові зустрічі. Автор поїхав ,але його частинка творчості-  книга «Мишасько і розгардіяш» залишилась у нашій бібліотеці. 

          Тож,запрошуємо всіх до цікавого читання !

Немає коментарів:

Дописати коментар