середу, 27 жовтня 2021 р.

Будьмо знайомі у нашому домі


Тут наймолодших читачів

Яскраві книги зустрічають

Веселка казок та віршів,

Що в грі веселій оживають.

       Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди.  У сучасному світі, незважаючи на велике різноманіття електронних ресурсів, книга та бібліотека залишається невід’ємною складовою в отриманні необхідної інформації. Саме друкована книга була, є і залишиться найціннішим скарбом людства і невичерпним джерелом знань . А про те, що книга – найкращий порадник і друг знають, навіть, наймолодші. Щоб ознайомитися з книжковими скарбами дитячої бібліотеки на протязі минулого тижня до нас завітали учні 2-х класів Європейського ліцею №6 та ліцею №7 на екскурсію "Будьмо знайомі у нашому домі".

     Діти вперше прийшли в чарівну оселю дитячої книги.  Тут їх зустріли бібліотекарі та чарівна Лисичка,розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Бібліотекарі ознайомили дітей з правилами поведінки з бібліотечною книгою, підготували загадки про книги.







    Приємною несподіванкою для дітей був перегляд мультфільму «Свинка Пеппа у бібліотеці».

Всі дітки з задоволенням записалися до бібліотеки і стали справжніми читачами.

Книга в житті людини має величезне значення. І хоча інформаційними лідерами для дітей є телевізори та комп’ютери, проте книга була і залишається головним джерелом інформації та знань.

Немає коментарів:

Дописати коментар