пʼятницю, 11 лютого 2022 р.

Романтичні валентинки


                Життя без кохання,

Життя без любові – 

То небо без сонця,

То небо беззоре!




      День Святого Валентина – найромантичніше свято! 

    У всьому світі його відзначають 14 лютого як день любові: хлопчики та дівчатка, чоловіки і жінки обмінюються Валентинами – вітальними листівками у формі сердечок. Ця традиція з’явилася дуже давно, ще в VII столітті. А ось як саме вона з’явилася?  

    Сьогодні, 11 лютого, ми разом з найменшими учнями Долинсього ліцею № 7 (Кл. кер. Цап Катерина Борисівна), які завітали до нашої бібліотеки, переглянули невеличкий відео ролик, з якого дізналися багато цікавого про традиції святкування  цього свята та його історію. 

      В Україні День Святого Валентина почали відзначати порівняно недавно – десь в кінці минулого століття. Причому в цей день всі вітають не тільки коханих, але і друзів, близький та рідних. Що ж, чому б і ні? Адже це прекрасний привід побажати друзям, та всіх кого так любиш щастя та любові. До речі у Фінляндії цей день святкується не тільки як День закоханих, але і як День друзів! 

    Наші маленькі гості з превеликим задоволенням виготовляли подарункові листівки, щоб подарувати їх мамусям, бабусям, дівчаткам. 

    А зараз, я пропоную вам долучитися до нашого майтер-красу «Романтичні валентинки» та за допомогою шаблону нижче виготовити валентинку вдома.


Тож нехай наше щастя росте і міцнішає, а наша любов ніколи не в’яне! З Днем Святого Валентина!


Немає коментарів:

Дописати коментар