вівторок, 20 вересня 2022 р.

Зустріч-квест "Щенячий патруль"

   
 Чи брали ви коли небудь участь у квестах? 
    Якщо говорити коротко, то це - пригода, створена спеціально для дітей. Влаштовують квести для дітей найчастіше у свята на зразок дня народження або в якості розваг. Ще квест - це не тільки веселе пригода, а й логічна головоломка в ігровій формі. 




    Сьогоднішня наша пригода була присвячена мультфільму «Щенячий патруль». Думаю багато дітей не лише його дивилися , а й дуже люблять. Тому, сьогодні у бібліотеці для дітей відбулась ще одна цікава зустріч- квест із дітьми!

Щенячий патруль - популярний анімаційний серіал про команду цуценят-героїв, які працюють в рятувальному загоні та завжди приходять на допомогу тим, хто потрапив в біду.

    За сюжетом, у спостережній вежі десятирічного хлопчика на ім’я Райдер, живе та працює дивовижна команда цуценят-рятівників. Кожен з них має свій унікальний дар і своє унікальне обладнання, тому в різних ситуаціях завжди мають діяти злагоджено та рішуче. Цуценята Маршал, Кремез, Зума, Скай та Гонщик завжди напоготові, завжди у гарному настрої, завжди сповнені сил…

    Для початку, щоб всі учасники квесту ввійшли в роль, кожному роздали браслети с героями даного мультфільму. Разом потрібно було подолати та вирішити сім цікавих та складних головоломок. Прибігаючи до локації діти отримували конверт підказку з завданням, відгадували, та отримували наступну стрілочку підказку з локацією наступного завдання.

Наприкінці наша команда рятувальників героїчно врятувала від самотності загублену кішечку Мілу. Квест пройшов весело, цікаво, захоплююче…

Немає коментарів:

Дописати коментар