пʼятницю, 30 вересня 2022 р.

Бал із Королевою Книг

… Книги дружать з дітворою

Полюби їх у житті –

І улюблені герої

Будуть друзями в путі…





    Дорогі малята! Вмощуйтеся зручненько і слухайте уважненько! В далекому царстві, за високими горами, за глибокими морями є чудесна країна якої немає ні на одній карті світу. Це країна Книг та Казок!

    Книг чимало є на світі і веселих і сумних, в скільки багато казок! Хіба ми з вами можемо без них? Звичайно ж ні. Бо казки це давній і мудрий порадник. Вона дає перше уявлення про добро і зло, правду і кривду, чесність і справедливість. Я впевнена, що всі дітки дуже люблять казки, а ще більше люблять казкових героїв, які сьогодні завітали до нашої бібліотеки, щоб привітатися з вами та щось трішки цікавого вам розповісти та привітати з Всеукраїнським днем бібліотек, який відзначаємо 30 вересня.

    Переглянути "Бал із королевою книг" до Всеукраїнського дня бібліотек можна на нашій сторінці в Фейсбук:

https://www.facebook.com/100004709327154/videos/660030229118263

    Читайте та слухайте казки, легенди, пісні. Вивчайте казки переказуйте. Нехай вони ідуть по світу, нехай живуть серед нас і після нас, хай виховують нас і вчать, як треба жити по правді. Бажаю бути активними читачами нашої бібліотеки та охайно ставитися до книги, адже книга це джерело мудрості всіх поколінь.

От і казочці кінець, а хто слухав молодець!

Немає коментарів:

Дописати коментар