середу, 19 жовтня 2022 р.

Козацькі забави

     14 жовтня християни відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисників і захисниць України та День українського козацтва.

    Та на жаль цей рік надзвичайно важкий, триває війна і ми не змогли провести козацькі забави 14 жовтня у зв'язку з тривогами по Україні, які не оминули нас і сьогодні! Проте, перемістившись в укриття, ми гідно та мужньо продовжили змагання, щоб доказати всім, що ми українці незламна нація.
    Захід розпочався виконанням Державного Гімну України. У вишиванках та з піднесеним настроєм учні 4-А та 4-Б класу Долинського ліцею 7 (класний керівник Наталія Данилко та Любов Ямборко) приймали активну участь у різноманітних конкурсах!
Оцінювали наших козаків поважні члени журі: Іванна Мельникович - виконуюча обов'язків начальника відділу культури Долинської міської ради; Надія Кушнірчук- директор КЗ "Долинська ЦПБ"; Ніна Радухівська- керівник народного аматорського театру базового будинку культури; та депутатка Івано-Франківської обласної ради Євгенія Бардяк, яка і подарувала дітям подарунки.

Щиро дякуємо дітям, вчителям та членам журі за допомогу і проведенні козацьких забав.
Слава Україні!
Героям Слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар