пʼятницю, 23 грудня 2022 р.

Ялинкові прикраси своїми руками


Святкування Нового 2023 року для українців буде зовсім не схожим на минулі роки. Але створити казкову атмосферу вдома можна, якщо зробити з дітьми новорічні іграшки своїми руками.




Новорічні іграшки своїми руками — це не тільки можливість прикрасити свою ялинку ексклюзивними прикрасами власного виробництва.  Крім того, підготовка до Різдва і Нового року — це можливість створити той самий казково-різдвяний настрій, весело провести час, проявити креатив і фантазію. А як зрадіють діти, якщо ви їм запропонуєте зробити новорічні іграшки своїми руками! Те, що ці прикраси будуть з використаних лампочок, шишок, чи просто зроблені з паперу сьогодні всім українцям «відгукнеться».

Якщо ви хочете чимось зайняти малечу, подарувати дітям відчуття свята та радості, найкраще — зробити з ними новорічні іграшки на ялинку.

Прикрашати ялинку перед Новим роком - традиція, від якої у захваті і діти, і дорослі. Тому, саме час задуматись над прикрашанням оселі до Нового року та Різдва. То ж не гаймо часу і мерщій до роботи разом з нами! Пропонуємо вам переглянути майстер-класс з виготовлення ялинкової прикраси. Відеоролик ви можете знайти на нашій Facebook сторінці або перейти за посиланням:

https://www.facebook.com/100004709327154/videos/2974298092872451

Мирного неба та щасливого завтра всім нам!

Немає коментарів:

Дописати коментар