понеділок, 19 грудня 2022 р.

Миколай іде, радість несе!

 В народі кажуть, що взимку скільки днів, стільки й свят. І одним з найбажаніших для дітей є свято Святого Миколая, з яким пов’язані дитячі мрії та сподівання, яке дітлахи чекають не менше, ніж Новий рік.

15 грудня у бібліотеку для дітей вперше завітав Святий Миколай. Учні 4-А класу Долинського ліцею №7  (Вчитель Наталія Данилко), з захватом спостерігали за дійством. Яке на їхніх очах творило казку. Дітлахи поринули в світ казкових героїв переглянувши лялькову виставу та з трепетом чекали на прихід Святого Миколая. Лялькова вистава розповіла всім присутнім, і дорослим, і діткам про життя святого Миколая та на його приклад донесла до дітей доброту, чуйність, гуманність та милосердя...

А ось 16 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, у приміщенні бібліотеки для дітей було проведено захід  "Подарунки Святого Миколая". Гостями нашого свята були діти Долинської ТГ та внутрішньо переміщені особи.

Маленькі глядачі переглянули лялькову виставу ну і, звісно, на свято завітав і сам Святий Миколай з чудовими привітаннями та солодкими подарунками, придбаними за підтримки відділу культури Долинської міської ради.

Завершенням цього циклу зустрічей зі Святим, стала зустріч діток 2-А класу Долинського ліцею №7 (вчитель Галина Болюк), які з не меншим захопленням та радістю знайомилися зі звірятами, що живуть у лісі та з нетерпінням розповідали Миколаєві віршики та співали пісеньки.

Миколай залишився дуже задоволений всіма дітками і побажав усім ще більше радості та благополуччя та миру в Новому 2023 році та обіцяв зустрітись з усіма наступного року!

Немає коментарів:

Дописати коментар