вівторок, 12 вересня 2023 р.

Чарівний світ емоцій

Ви любите читати казки? А знаєте, що вони не тільки розважають і захоплюють, але й можуть лікувати?

Так, це правда! Існує така наука, яка називається казкотерапія. Вона вчить, як за допомогою казок можна вирішувати різні проблеми, які турбують дітей і дорослих.  

Для кожного з нас світ дитинства починається з казок. Казки про тварин, про казкових героїв, про їхні пригоди – смішні, сумні, іноді страшні, але завжди з хорошим кінцем. Казки – це завжди диво. Диво, яке ми впускаємо в своє життя не опираючись. Казки можна перечитувати багато разів, кожен раз співпереживаючи героям і проживаючи цілу гаму емоцій. 

    Чарівну силу казкотерапії сьогодні змогли відчути учні 3-Б класу Долинського ліцею №7. Прослухавши казочку, наші дітки змогли відчути весь спектр емоцій, від смутку та розчарування,  до радості і щастя. Також під час читання казочки, учні зліпили собачку та котика з пластиліну. Намалювавши від одного до дев’яти кіл, дітлахи визначити, які саме почуття переповнюють їх в даний момент, та на завершення спробували себе героями пальчикового театру, вирізавши з паперу різноманітних казкових героїв.

Зустріч пройшла весело, цікаво та креативна!

Немає коментарів:

Дописати коментар