пʼятницю, 22 вересня 2023 р.

Підбірка книг помаранчевого відтінку осені

Кожен колір таїть у собі чимало секретів, що допомагають краще зрозуміти енергетику цього відтінку. То яке ж значення носить в собі помаранчевий колір?

    Це колір радості, задоволення, прагнення до досягнення й самоствердження, колір енергії й сили.

    Незважаючи на похмуру, і те що саме з барвистою осінню він у нас має асоціації, саме помаранчевий один з найсприятливіших для психорапевтичного прогнозу колір.

    Підбірка книг в барвистій гаммі саме цього відтінку така ж барвиста та багатогранна і не менш цікава. Пригоди, винаходи, дракони, магія все це та ще багато цікавого можна прочитати взявши до рук помаранчеву книги. Вона не лише зацікавити вас своїм змістом, а й налаштує з допомогою зорової активності на хороший сонячний лад!

    Чи подобається тобі дорослішати? Ні? Ти хочеш знову стати малюком і ні за що не відповідати? Та хіба можна повернути час навспаки? І невже тобі не цікаво рости й змінюватися? Ти хочеш подорослішати, бо на тебе чекає кохання? Та невже закохуються лише дорослі? І хіба тобі зараз не досить любові батьків?


    Цього разу юний винахідник Франк Ейнштейн береться за створення дивовижного приладу - турбомозку, який би допомагав людству поліпшувати свої фізичні якості. Та згодом з'ясується, що Ті-Едісон, однокласник і головний суперник Франка, паралельно створює подібний прилад, одначе геть не зі шляхетною метою…

    У загадковому і, здавалося би, безнадійному зникненні коштовної прикраси містера Дакре визрівають нові деталі. Однак помітити їх удається лишень маленькій і допитливій дівчинці Мейзі Хітчінз. Попри страх і небезпеку кмітливе й завзяте дівча-детектив розпочинає боротися із несправедливістю і підступністю дорослого світу.

    Це цілком звичайна історія про те, як буркотливий борсук і бешкетні білки світ… тобто рідний ліс рятували. Але також і про те, скільки відтінків має осіннє листя буків і грабів, як готуються до зими ялина й модрина, чи мох дубовий – насправді мох і чому не можна палити сухостоїв, навіть якщо здається, що там ніхто не живе. А ще ця книжка спонукає читачів поміркувати, чим цінні спогади, потренує увагу і запропонує «рецепт» виготовлення чудової гірлянди в екостилі.

    У цій школі ховається таємниця: той, кому пощастить, знайде найкращого друга у світі чарівну тварину. : Тварину, яка вміє говорити. Але тільки зі своїм другом...

Надзвичайна подія в школі Вінтерштайн: клас міс Корнфілд вирушає на телебачення! Вони пройшли відбір на ТВ-шоу «Пан або пропав» і тепер готові показати всьому світу свої таланти. Підтримати дітей прийшли вчителі, батьки, друзі і навіть чарівні тварини. Серед них є і нові - Купер, крутий щур, та Тінго, нахабний шимпанзе. Час для телевізійних веселощів! Або ж? Зачекайте! Здається, щось в цьому конкурсі йде не так... Чи вдасться чарівним тваринам з'ясувати що коїться?

Теплої вам осені та приємного читання з бібліотекою!

Немає коментарів:

Дописати коментар