вівторок, 30 липня 2024 р.

10 РЕЦЕПТІВ ЛІКУВАННЯ КНИГОЮ В М'ЯКІЙ ПАЛІТУРЦІ!

30 липня, в рамках 👩‍⚕️10 РЕЦЕПТІВ ЛІКУВАННЯ
КНИГОЮ В М'ЯКІЙ ПАЛІТУРЦІ!

У  бібліотеці для дітей діє унікальна виставка під назвою "10 рецептів лікування книгою в тонкій палітурці", присвячена Дню книг з тонкою палітуркою. 📚

30 липня протягом дня,  наші читачі мали змогу ознайомитися з різноманітними книжками, виданими у цьому форматі, і дізнатися про цілющу силу літератури.

На виставці було представлено багато дитячих книг з тонкою палітуркою. Серед експонатів були сучасні видання, класичні твори, ілюстровані книги, казки, комікси та енциклопедії. 

"10 рецептів лікування книгою в тонкій палітурці" стала чудовою нагодою для дітей зануритися у світ літератури, знайти нових улюблених авторів і героїв, а також розвинути любов до читання.

"Що таке торгівля людьми"

 30 липня, в рамках Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, у бібліотеці для дітей відбувся перегляд мультфільму "Що таке торгівля людьми" та організована книжкова викладка . 

‼️Це важлива подія, яка сприяє підвищенню обізнаності дітей.

Торгівля людьми — це серйозна проблема, яка включає незаконний обіг людей з метою експлуатації. Це може бути примусова праця, сексуальне насильство, примусове шлюби або інші форми експлуатації. Важливо підвищувати обізнаність про ці ризики, щоб діти знали, як захистити себе і де шукати допомогу.


понеділок, 29 липня 2024 р.

ВТРАЧЕНИЙ СВІТ ДИНОЗАВРІВ

ВТРАЧЕНИЙ СВІТ ДИНОЗАВРІВ

29 липня у нашій бібліотеці відбувся справжній динозаврячий квест! Діти поринули у захоплюючий світ древніх ящерів, розгадуючи таємниці їхньої історії. 

У світі динозаврів дітлахи стали справжніми героями, відкриваючи секрети їхньої історії через чудові книги та енциклопедії, граючи в веселі ігри фантастичні пригоди, яких дозволили їм дізнатися більше про цих загадкових істот. 

🎲Окрім цього, маленькі дослідники  відтворювали динозаврячі скелети 🦴 і навіть виготовили "Динозаврове яйце" своїми руками! 🥚Цей день був сповнений радості, творчості та захоплення. Дякуємо всім нашим маленьким друзям за чудову подорож у світ динозаврів!

Кількість учасників:20

#Екологічне_виховання

пʼятниця, 26 липня 2024 р.

ЕКСКУРСІЯ В БІБЛІОТЕКУ ДЛЯ ДІТЕЙ ДЛЯ ДІТЛАХІВ ІЗ ЦЕНТРУ РАННЬОГО РОЗВИТКУ "МУДРИК"

🔔ЕКСКУРСІЯ В БІБЛІОТЕКУ ДЛЯ ДІТЕЙ ДЛЯ  ДІТЛАХІВ ІЗ ЦЕНТРУ РАННЬОГО РОЗВИТКУ "МУДРИК"🌟

Сьогодні в нашій бібліотеці відбулася захоплююча екскурсія для дітей, присвячена книгам та читанню! 📚✨

Малеча насолодилася коротенькою інсценізацією про "Читайку та Не Читайку", яка викликала захоплення та усмішки на їхніх обличчях. 🎭📖

Після вистави діти виготовили власні книжкові закладки,🔖 які стануть чудовим доповненням до їхніх улюблених книг.Також учасники взяли участь у вікторині від книжкової феї, де перевірили свої знання та отримали безліч позитивних емоцій! 🎉

Дякуємо всім за участь та активність! Сподіваємося, що наші маленькі гості отримали багато радості та натхнення для нових чинь! 📚

Кількість учасників:8

#Сприяння_підвищенню_естетичної_культури_розвиток_творчих_здібностей

вівторок, 23 липня 2024 р.

ОКЕАНАРІУМ У БІБЛІОТЕЦІ: "ПІДВОДНИЙ СВІТ МЕШКАНЦІВ ОКЕАНУ"

🌊ОКЕАНАРІУМ У БІБЛІОТЕЦІ: "ПІДВОДНИЙ СВІТ МЕШКАНЦІВ ОКЕАНУ" 🐟

🐟23 липня у  бібліотеці для дітей відбулася захоплююча подія під назвою "Підводний світ мешканців океану". 🐳

Цей незабутній захід зібрав маленьких дослідників морських глибин, щоб разом поринути у чарівний світ океану.🌊

Програма заходу включала:

- Екскурсію підводним світом: 

Діти мали можливість відвідати імпровізований океанаріум, створений у стінах бібліотеки. Тут вони дізналися про різноманітних морських мешканців, від барвистих рибок до величезних китів 🐠 та майстер-клас з виготовлення декоративного акваріуму.

Також діти переглянули відео   про  підводних мешканців.Маленькі дослідники активно задавали питання, ділилися своїми знаннями захід не лише подарував дітям багато позитивних емоцій, але й розширив їхні знання про підводний світ,🦈 на завершення дітлахи мали можливість обрати книги про океан та його мешканців з нашої бібліотечної колекції, щоб продовжити свої дослідження вдома.🐳

Кількість учасників:23

#Екологічне_виховання

пʼятниця, 19 липня 2024 р.

ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ "НА КРИЛАХ МРІЙ"

 📚✨ ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ "НА КРИЛАХ МРІЙ"

Сьогодні у нашій бібліотеці відбулася чарівна подія – творча майстерня "На крилах мрій", де учасники мали змогу створювати власні літачки мрій та брати участь у захопливих іграх та конкурсах.

Під час заходу, діти занурилися в атмосферу творчості та фантазії власних мрій. За допомогою наших талановитих майстрів, кожен з них створив свій унікальний літачок мрій, який став символом їхніх бажань. Але на  початку всіх чекали веселі ігри та конкурси, де кожен зміг показати свої навички.

Атмосфера була наповнена радістю та натхненням, а посмішки на обличчях дітей стали найкращою винагородою для нас. 

Кількість учасників:20

#Сприяння_підвищенню_естетичної_культури_Розвиток_творчих_здібностей

середа, 17 липня 2024 р.

Захоплююча зустріч із дітлахами села Гериня!

 Захоплююча зустріч із дітлахами села Гериня!

17 липня у таборі "Подорож з Ісусом" села Гериня відбувся  захід для дітей — казкова вікторина-квест разом із творчим майстер-класом. 

Ця подія подарувала маленьким учасникам незабутні враження, нові знання та корисні навички, різноманітні станції з загадками, логічними вправами та фізичними активностями. Діти подорожували по казковому маршруту, виконуючи завдання на кожній зупинці, збираючи підказки  завдання  розвитку командної роботи, логічного мислення та творчого підходу до вирішення завдань. Щиро дякуємо організаторам Ніна Мелешко за запрошенням!

понеділок, 15 липня 2024 р.

ЛЯЛЬКОВА ВИСТАВКА "КАЗКА ПРО ЧАРІВНІ ЯГІДКИ"

 ЛЯЛЬКОВА ВИСТАВКА "КАЗКА ПРО ЧАРІВНІ ЯГІДКИ"🍓

Сьогодні у  бібліотеці для дітей відбулася захоплююча лялькова вистава "Казка про чарівні ягідки". Діти з нетерпінням чекали цього дійства, і воно перевершило всі очікування!

Казка розповіла про захоплюючі пригоди маленьких лісових мешканців, які садили чарівні ягідки. Діти захоплено спостерігали за кожним кроком героїв, які подолали безліч перешкод, щоб знайти найкраще місце для своєї чарівної рослини.

🐰Герої казки вчили малят важливим урокам: як важливо допомагати один одному, бути наполегливими та вірити в свої сили.

#Допомога_морально_етичному_вихованню

Кількість учасників: 20

"ІСТОРІЯ В СЕРЦІ ♥️: ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ"

 
"ІСТОРІЯ В СЕРЦІ ♥️: ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ"

Сьогодні, 15 липня, Україна відзначає важливе свято – День Української Державності. Це день, коли ми вшановуємо нашу багатовікову історію та боротьбу за незалежність. Пропонуємо до вашої уваги коротку відеопрезентацію про цей визначний день. 

https://www.facebook.com/Biblioznauku/videos/406091279123520?locale=uk_UA

Вітаємо всіх зі святом! Слава Україні!

четвер, 11 липня 2024 р.

Творча Майстерня "Чарівний Світ Шоколаду"

Творча Майстерня "Чарівний Світ Шоколаду"

11 липня, у день  шоколаду, у  бібліотеці для дітей  відбулася надзвичайно цікава творча майстерня під назвою "Чарівний Світ Шоколаду". Ця подія стала справжнім святом для дітей, які мали змогу зануритися у дивовижний світ цього солодкого продукту.

Захід розпочався з невеликої презентації, де дітям розповіли історію виникнення шоколаду, його шлях від какао-бобів до готових ласощів, а також цікаві факти про різні види шоколаду та його користь,також дітлахи  спробували себе у ролі справжніх шоколатьє скуштувавши різноманітні смаки шоколаду та виготовили  сувенір шоколадки із картонну!

Кількість учасників: 20