середу, 3 вересня 2014 р.

В кожній людині є сонце, так дай йому засяяти


Талант співати і талант творити,
Це для людини – божий дар!
Талант безмежно світ любити
Й життєвий витримать удар...

       Усі люди від народження наділені різними здібностями. Комусь добре вдається писати вірш, хтось знається на моделюванні одягу, деякі чудово розуміються на математиці або фізиці. Коли діти стають дорослими, то обирають різні професії та роботи. Хтось злітає на немислимі висоти, стає відомим та забезпеченим, а хтось усе життя перебивається, так би мовити, з хліба на воду і йому ледь вистачає грошей на прожиття. А чому? Адже люди вчились в одному класі, вивчали ті самі предмети, їх вчили ті самі вчителі, можливо вони сиділи за однією партою і отримували однакові оцінки, але...
     Якщо ж людина талановита від народження, то це не значить, що їй не треба вчитись та працювати над розвитком свого таланту, бо так можна загубити і сам талант. Але це не значить, що треба хапатись за все одразу, бо від такої праці теж користі мало буде. Треба працювати над тим, що тобі найбільше подобається та вдається і тоді обов'язково досягнеш успіху у житті.
       І саме над цими питаннями роздумували 2 вересня у нашій книгозбірні учасники тематичного огляду літератури «В кожній людині є сонце, так дай йому засяяти». 
       Метою огляду було донести до кожного думку, що дійсно всі люди від Бога наділені талантом. Але будь-який талант, будь-які здібності мертві, якщо вони не мають розвитку. Їх необхідно розвивати, плекати, доносити до інших.

Тож пам’ятайте, що кожна особистість індивідуальна, неповторна і, звичайно ж, талановита!

Немає коментарів:

Дописати коментар