четвер, 9 липня 2015 р.

Надія є..

     Поглянувши у вікно - ми бачили яскраве сонце та голубе небо. У нашій книгозбірні як завжди панувала чудова атмосфера. День 8 липня  пройшов прекрасно та по-своєму особливо... До нас в гості завітали вихованці міжнародного благодійного фонду «Надія є», що працює в нашому місті. Це не просто діти, це діти з обмеженими можливостями, з особливими потребами. Серце кожного з них б’ється по-особливому, адже кожен їх день наповнений прагненням вибороти своє місце у суспільстві, в їхніх очах жевріє надія на завтрашній день, а душа прагне спілкування та розуміння….
         Душа і слово. Ці поняття вічні. І нічим так не вразиш, як словом. Ним можеш і підбадьорити, а можеш і завдати болю….в цьому черговий раз ми переконалися поспілкувавшись з цими особливими дітьми. Вчорашній день минув для них з новими емоціями та новими враженнями. Вони відкрили для себе  велич мудрості та знань бібліотеки, з цікавістю розглядали стелажі, дитячі малюнки, саморобки, прослухали казочку про їжачка, переглянули виставу та пригостились смачненькими цукерочками…

      Розуміти, підтримати і водночас донести потрібну інформацію, навчити, виховати та не завдати моральної травми – це не легка справа…Таку важку працю взяли на себе Костьович-Пелехан Надія та Дмитрів Уляна, які щодня вселяють віру дітям та їхнім батькам в те, що кожен з них може бути щасливим членом суспільства, запалюють вогники надії в їхніх очах, семимильними кроками рухаються вперед, не зважаючи, на перешкоди та важкі умови.

Цінуйте життя – воно у нас одне!!!
З чернетки на чистовик не перенесеш…

Немає коментарів:

Дописати коментар