четвер, 5 травня 2016 р.

Дарунок з дитячою душею


Мама! Найдорожче слово в світі
Де б не був ти, щоб ти не робив.
Назавжди вона твій шлях освітить
Ніжним серцем відданим тобі.


        Мама… Вимовляєш це рідне до болю слово і в ньому чується і переливчаста пісня жайворонка, і печальне «курля» журавлів, дзвінке дзюркотіння весняного струмочка, і жовті пасма останнього падолисту...
На білому світі  є слова, які ми називаємо святими. І одне з таких святих, теплих, ласкавих слів – слово «мама». Слово, яке дитина говорить найчастіше, це «мама». Слово, при якому доросла, похмура людина усміхнеться, - це теж «мама».
Дітей батьки люблять безоглядно. Це через роки приходять стриманість і суворість. Але й тут є свій сенс. Адже якщо мамі не все одно, з ким ви дружите, з ким спілкуєтеся, якщо вона цікавиться вашими справами, значить,  вона любить вас і піклується про вас. Вона може вас і посварити, трохи «попсувати» вам нерви – то й нехай. Це для вашої ж користі. Це зрозуміло кожній розумній і розсудливій людині. Ви ж повинні пам’ятати, що незважаючи на всі ваші провини, мами все одно вірять у вас, люблять вас.
Як добре, що Свято матері у травні, адже травень – це весна, сонце, надія! У травні природа мати випроводжає свою дочку Землю у пишному наряді весняних квітів у дорогу життя, праці та радості. Люди висловлюють свою подяку материнській самовідданості та святкують День матері.
Це єдиний день в році, присвячений найріднішій людині у житті кожного - мамі. Тому хочеться, аби він був наповнений щирими емоціями, теплими враженнями і приємними подарунками.
Напередодні  Дня матері, 5 травня, у нашій книгозбірні пройшов майстер-клас «Дарунок з дитячою душею». Винахідливі умільці  з гуртка «Умійко» придумали  і створили неповторні, чудові подаруночки  своїми руками для своїх матусь –  квіточки з цукерком з паперу, букетики квітів. Це оригінальні подаруночки, що запам’ятовуються, поєднавши в одному смачне і красиве.  Так «умійки» створили чудові шедеври своїми руками.


Любі наші матері! Будьте завжди гарними і коханими! Нехай ваші діти дарують вам силу і щастя! Життя триває, тому що на Землі є ви!

                 Спасибі за ласку, за щире тепло,
                 Недоспані ночі, турботи й добро.
                 Здоров’я міцного Вам зичимо щиро,  
                 Любові і радості, злагоди й миру!

Немає коментарів:

Дописати коментар