четвер, 16 червня 2016 р.

Веселися, грай і книжечки читай



У літню пору кожна мить - це диво!
 Що промайне, немов казковий птах...
 Як неповторно! сонячно! красиво! –
 Всі барви літа - у твоїх руках!...
     Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Але, на жаль, не скрізь і не у всіх є реальна можливість виїхати з міста  і виникає питання: як у рідному місті відпочити з користю, чим зайнятися, що зробити для того, щоб дитина цілодобово не просиджувала біля комп’ютера чи телевізора?...
   А куди піти, як не до бібліотеки? Саме наша бібліотека стала місцем, де можна цікаво, корисно, а головне - весело провести свій літній відпочинок. І не обов’язково з табором відпочинку, але й просто завітавши з друзями  і батьками до бібліотеки.
  Проводячи канікули разом з бібліотекою, діти отримують позитивні враження, радісні емоції, спілкуються з однолітками, читають, пробуджують свою фантазію і творчість.
  Хто  ж  краще  бібліотеки  зможе  допомогти  дітям  не тільки   корисно  провести  час за  книгою,  але  ще й гарно повеселитись?
  Тож сьогодні, 16 червня, біля нашої бібліотеки було гамірно. На літній бібліо-пікнік  під назвою «Веселися, грай і книжечки читай» зібралися користувачі нашої книгозбірні. І не тільки користувачі, але і їхні батьки.      

   Розмальовки, настільні ігри, малюнки на дошці внесли заряд бадьорості і радості всім учасникам. Дітки роздивлялися книжечки, читали і пізнавали світ разом з книгами.

Літо швидкоплинне. Тож не зволікайте – поспішайте мерщій порадувати себе та своїх друзів цікавим відпочинком у бібліотеці.
От і ти часу не гай – в бібліотеку поспішай!

Немає коментарів:

Дописати коментар