пʼятницю, 21 жовтня 2016 р.

Книга - місточок в світ знань




Багато мусиш знати
Про все, що є навкруг,
Тож слід книжки читати,
Бо книжка - вірний друг.

        

              


      " Для нашої бібліотеки вже стало традицією кожної осені посвячувати другокласників у читачі. У давнину бібліотеки називали «дім життя», «притулок мудрості», «аптека для душі». Чому? Тому що в бібліотеці знаходиться найдорожчий скарб – книги. У великому місті або маленькому селі ти можеш стати читачем бібліотеки.       А  сьогодні ви зможете стати читачами нашої бібліотеки", – так розпочалася екскурсія наших читайликів із СШ№6 2-А класу (кл.керівник Яжик Лілія Іванівна)) 18 жовтня. І протягом  тижня читачами нашої бібліотеки стали учні СШ№6 2-В класу (кл. керівник Василенко Валентина Федорівна), 2-Б класу (кл. керівник Мендела Тетяна Петрівна), учні СШ№7 2-Б класу (кл. керівник  Ямборко Любов Іллівна).
Які книги ви уже прочитали самостійно?
Чи читають вам книги вдома? Хто читає?
Хто у вашій сім’ї читає найбільше?
Де можна брати книжки для читання?

     
          Діти залюбки відповідали на такі запитання. "Але для того, щоб ви краще дізналися  про те, що вас цікавить, про того чи іншого героя, про рослини, про тварин, про дітей, ваших ровесників і т.ін. вам потрібна буде бібліотека.
       Бібліотека – це чудовий будиночок, в якому живуть книги. І у нашому будиночку дуже багато книг. 
    Книга – мудрий друг, який не вміючи говорити, розказує вам про надзвичайні пригоди і подорожі, про чудеса. Нерідко книга прочитана у дитинстві залишається в памʹяті на все життя. Герої, з якими ви зустрінетеся на сторінках книг, стануть вашими вірними друзями. 
     Під час сьогоднішньої екскурсії ви зрозуміли, яку  велику роль відіграє книга у нашому житті."
     Ні одна екскурсія не обійшлася без улюблених лялькових героїв: Мудрагелика і Нечитайлика.
   Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності  наших малих користувачів.
      Тож, запрошуємо усіх бажаючих маленьких читачів  до нашої бібліотеки, де кожен знайде для себе потрібну книгу і інформацію.
                   Ми завжди раді зустрічі з Вами! 

Немає коментарів:

Дописати коментар