пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

Подарунок у долоньці

Кохання нам прикрашує життя,
Цю істину з нас кожен пам’ятає,
Кохання – це щасливе майбуття,
Нема кохання – то й життя немає.

       Незважаючи на те, що лютий — місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято всіх закоханих — день Святого Валентина. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності.
       Любов — почуття світле і добре. Вона може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчинки чи хлопчика, і, звичайно, до книги, до читання. Тому  у цей день в багатьох країнах світу святкують також Міжнародний день дарування книг. Його започаткувала американка Еммі Бродмур  у 2012 році, воно є наймолодшим святом в календарі. Ідею підказав її маленький син, який запитав маму, чому немає особливого дня коли люди дарують один одому книги?!
       В День Святого Валентина свої почуття ми виражаємо — валентинками, листівками у вигляді сердечка, сувенірами, сюрпризами,  прикрашаємо свою оселю. Всі ці атрибути є  невід’ємною частиною романтичного свята. Валентинка — це спосіб висловити свою  симпатію, за допомогою добрих та щирих слів, написаних у ній. А прикраси зроблені  своїми руками це ще один привід для вираження своїх щирих почуттів і створення романтичного настрою. 
        Як відомо, дітки дуже творчі і талановиті особистості, шалено люблять малювати або робити своїми руками вироби. Отож,   сьогодні,10 лютого, в нашій книгозбірні пройшов цікавий майстер- клас «Подарунок у долоньці» з учнями 4-А класу СШ № 6 (класний  керівник Будинкевич О.Ю.)Панувала надзвичайно творча атмосфера наповнена позитивною енергетикою та любов'ю: одні вирізали і клеїли трояндочки на велике серце, а інші виготовляли сердечка та метелики і кріпили їх  на ниточку – і все це з паперу.  


Звичайно, наше свято не обійшлося і без подаруночка. Всі дітки та вчителі отримали книжечку нашої землячки Н. Дички «Футбольна абетка», оскільки, це свято не тільки закоханих сердець, а й свято дарування книги.

Вітаємо усіх з наступаючим святом – Днем закоханих!
Нехай щира любов завжди живе у ваших серцях!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар