суботу, 4 лютого 2017 р.

У світ цікавий - через казку

       Вже вивчені перші літери… Вже навчились трохи писати, рахувати... Хочеться пізнавати світ більше. А допомагає в цьому книга - перший друг і порадник малечі. Це добре розуміє вчитель. Тому, 3 лютого так поспішали  до нас, в бібліотеку,  малі першокласники (кл. кер.1-А класу школи №4 Романчукевич І.Є.)                          Так хочеться, щоб інтерес до книги у дітей не згасав, а продовжував розгорятися в малих сердечках, адже добре розуміємо, що дитячу книжечку не замінить ніякий комп’ютер, телевізор чи смартфон...                                               Тому, кожну зустріч з малятами, бібліотекарі нашої книгозбірні стараються зробити цікавою. Так було і цього разу. Знаючи, що дітлахи найбільше полюбляють казку, ми підготували для них казковий балаганчик « У світ цікавий - через казку».


Малеча наввипередки впізнавала героїв казок, рахувала їх кількість у деяких казках, допомагала знайти загублених персонажів… Не могли ми, звичайно, не подарувати нашим відвідувачам і зустрічі з ляльковими персонажами Мудрагеликом та Нечитайлом.

Було весело і надзвичайно цікаво (про що поділились малі відвідувачі згодом). Ну, а насамкінець – подарунок малятам, візитки-закладки, які нагадуватимуть про бібліотеку і про нові цікаві зустрічі з книгою в нашій бібліотеці.
Захід закінчився,  і малі відвідувачі підскакуючи, бігли фотографуватись.

Немає коментарів:

Дописати коментар