четвер, 30 березня 2017 р.

Нехай день розпочнеться з усмішки

Від усмішки хмарний день ясніш,
Від усмішки засія веселка в небі…
Поділись усмішкою щедріш,
І вона не раз повернеться до тебе.

   Хоча ми бачимо її лише мить, пам’ятати можемо ціле життя. Нею можуть поділитися і бідний, і багатий, і дорослий, і малий. Що ж це?
 Так, правильно! Звичайна усмішка. Усмішка - це найвпізнаваніший вираз обличчя. Це неймовірно, але факт: люди можуть розпізнавати усмішку навіть на відстані 100 метрів.
 Коли усмішка щира, то розтоплює крижану стіну недовіри. Вона приносить багатьом потіху й радість та говорить: “Я розумію. Не хвилюйся”. Вона промовляє: «Сподіваюсь ми зможемо стати друзями”, «Не бійся!», «Давай дружити!».
 До Дня сміху,  який відзначають 1 квітня у нашій книгозбірні для маленьких користувачів створена комікс-виставка «Нехай день розпочнеться з усмішки».
   

 Світ сміху – це особливий світ. Це світ, у якому навіть ваші зажурені очі раптом починають сміятися. Французький письменник Віктор Гюго якось сказав: «Сміх – це сонце: воно проганяє зиму з людського обличчя».  

   Усмішка і сміх – це ворота, через які в людину може потрапити багато хорошого.
Щоб засміятись, людині потрібно напружити 17 м’язів, а щоб насупитися – аж 43! Тому веселим і усміхненим бути легше, чи не так?
То як, Ти вже приготувався сміятися від душі? В День усмішки немає місця для смутку і нудьги.

Немає коментарів:

Дописати коментар