четвер, 25 травня 2017 р.

Дефіле журналів "Будьмо знайомі"

Читай журнали та газети!
І подолай усі тенета.
Дізнаєшся про Всесвіт гарний,
Труди твої не будуть марні!

   
        І дорослі, і малі цікавляться тим, що нового відбувається у світі. Комусь цікаво все про кіно чи мистецтво, хтось хоче знати про нові відкриття у світі природи чи в науці і техніці, а когось цікавлять новинки літератури. Про все це ми можемо дізнаватися із журналів та газет. Існують такі видання і для дітей. Щороку в Україні виходить у світ близько 100 назв дитячих газет і журналів. Чи потрібне дітям таке розмаїття? А якщо потрібне, то для чого?
        Читання дитячої періодики вводить дитину в світ інтелекту і гри, вчить цікавитися новими подіями та явищами, брати участь у спільній справі (конкурси, вікторини, колекціонування), а значить готує її до активної життєвої позиції. У дитячих журналах можна знайти корисну та цікаву інформацію «про все на світі». На їх сторінках багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів, які допомагають у навчанні, вчать логічно мислити, відкривають таємниці навколишнього світу, дають можливість весело і змістовно провести дозвілля, навчитися робити цікаві речі.
        «Усі ми родом з дитинства», — писав Антуан де Сент-Екзюпері.  Там ще не було смартфонів, планшетів і доступу до wi-fi. Зате були вуличні ігри, мультфільми у визначений телепрограмою час та завжди цікаві дитячі журнали. Багато що змінилось, але журнали для дітей досі існують та живуть своїм власним життям.
        Дефіле журналів «Будьмо знайомі», організованое в нашій книгозбірні, пропонує коротко зупинитися на дитячих виданнях, які на нашу думку є достатньо популярними і цікавими. Сподіваємося, цей огляд допоможе зацікавити, як батьків так і діток, і привернути їхню увагу до сучасних україномовних журналів для дітей.
        Тож давайте знайомитися!!! «Пізнайко» — дитячий журнал головним персонажем у якому став кмітливий, веселий та непосидючий борсучок на ім'я Пізнайко. «Малятко» — а цьому журналу виповнилось вже півстоліття. Не одне покоління українців знає, що «Малятко» завжди тішить своїх маленьких читачів найкращими оповіданнями й віршиками, загадками та розмальовками. «Стежка» - це 20 повноколірних сторінок, якими разом з Вами весело крокуватимуть відомі літературні, казкові та мультиплікаційні герої. Та журнал для підлітків «Однокласник» —  це передусім журнал де старшокласник знайде все що його цікавить. Це і інтерв’ю з зірками шоу-бізнесу, молодіжні новини, статті на різноманітні теми, психологічні тести, анекдоти, конкурси (з призами!), оповідання й повісті, гороскопи, та ще багато іншого. 


        Це лише маленька частинка того, що ми Вам пропонуємо…Тож запрошуємо і великих, і маленьких, дорослих і діток у гості до нашої маленької країни веселих журналів!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар