вівторок, 5 вересня 2017 р.

Відпочивай –читаючи!

Привіт, юний читачу!

   Хочемо запропонувати твоїй увазі кілька незвичайних книжкових  виставок.
     Чи так сталося, що тебе не вражає сама ідея читання? Що ж, цілком можливо, що воно здається тобі вкрай незручним заняттям порівняно з комп’ютерними іграми, чи переглядом фільмів. Але, повір, читати книжки зараз набагато зручніше, ніж це було десять, сто, тисячу років тому!
      І якщо тобі хоч трішки цікаво дізнатися, які саме переваги приготував для тебе прогрес, просто завітай до нас, де на  тебе чекає  оновлена виставка-інсталяція «Ці книги – відповідь на будь-яке запитання». Яка розповість тобі як і коли були зроблені найвагоміші відкриття в історії цивілізації, хто були їх автори, та ще про безліч маловідомих, але дуже цікавих подробиць «наукової кухні».
А ще одна поличка — «Відпочивай –читаючи!», організована для того, щоб Ви могли відпочити від шкільних предметів за допомогою книги— перенестися на іншу планету, острів чи загадкові джунглі. Тут і «39 ключів», «Життя видатних дітей», «Марічка і Червоний король» ( дві частини), «Ніна» (декілька частин), та багато інших. 
       Також у нас є подаруночок не лише для душі, а й такий що буде зігрівати Ваші оченята. Посеред нашої книгозбірні з’явився чарівний острівець тепла й сонячної погоди, який називається «А в місті осінь». Його особлива прикраса – парасолька з різнобарвних осінніх листочків, котик Мурчик і чашка ароматного чаю в прохолодний осінній день під улюблену книгу. Ця чарівна картинка не залишить байдужого жодного перехожого, адже розташована вона у вікні нашої бібліотеки.

Прийди і візьми книгу, яка чекає саме на тебе!

Немає коментарів:

Дописати коментар